Eto, koliko jedni drugima značimo, da nam treba digitalni asistent, kako bi nam objasnio koliko se volimo.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Moj Ljuka, pošlo sve...
Neka ide u Tri Plete...
Samo da su nam, veli, ova đeca zdravo
Da smo pametniji i ljubavniji, saosjećajniji, posla ne fali, ko oće sa anđelima da radi...
Mi, Bikovi, volimo inteligentne i/ili dobronamjerne ljude, tako da, što bi Caesar rekao - Sve ve volimo ;D
Tripi evo za tebe nesto od vibera da testiras
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Žbunjaža![]()
To ***** izanalizira u roku odma postove članova pa izvede neki psiho profil kakva ljubav Q P.
Možda je sad i @starwalker-a naivnog zarobio neđe.
Ja sad ozbiljno brinem za njega.Dok se ne javi da je sve okey i da je to ***** maka tačno mira nemam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
odavno nešto nije ugazilo svijet kao ovaj odvratno ai. hoćete li veli da vam sumirano poruke na viber, pi
najbolje pogasit sve društvene mreže, vrnut se na nokiu 6600 ili moje omiljene e71/72 ili 73 i ćao
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ihaa, vi sve duplo @Jakuza
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by Bluemoon; 15-07-26 at 18:50.
Ne znam za narod ali odlično znam da niko drugi nije reagovao na gadluce crno žutog tad pa sam se pitala ko su ovi ljudi, ko su ovi ljudi.
I ođe ne vjerujem nikome.
Ne znam detalje, ali prilično sam siguran da me ne bi pogodio gubitak integriteta na forumu. Pretpostavljam da nije pisao da sam silovatelj pa da su me uhapsili. Mislim, i da jeste to pisao, ne bi mi kruna sa glave pala.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I inače mi je fascinantno ako zaista ima ljudi koji se bave tuđim forumskim likom i dElom. Mada kontam da stvarno dokon um jeste đavolje igralište.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Znači došlo mi je da ga UGAZIM.
Da od njega ni traga ne ostane.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Govori tiho i nosi Bluemoon sa sobom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks