Free palestina ... novi izrael .. bla bla velika mrznja prema jevrejima... i sam Rama to govori da su Imami umijesani u ove proteste.. niko ne spominje 10 godisnji moratorijum na lov koji je uveo jer su flamingose ovi isti spasioci istrijebili
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Investicije bi za Albaniju bile prava stvar. No sto zna nepismeni narod koji je popusio nasu pricu nvo aktivista o "nasim" plazama. Evo mi se zajebasmo sto ne dadosmo Alibabi da gradi u UL, tamo i dalje stoji ruglo dje profitiraju domaci i regionalni kriminalci zakupci plaza. Buljarica je ciganija sa onim kamp kucicama. Jedino Lustica na nesto lici i naravno Kotor.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by hercules; 09-06-26 at 19:51.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Investicije* ili prepravite, blam me da stoji onako kao da sam nepismen
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kušner i investicije.Ahahahah.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ahahahha šou.Jel ovi True.
https://www.sd.rs/vesti/svet/zbog-pa...eni-2026-06-25
Mislim tabloid je iz Srbije nego eto.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-06-26 at 19:08.
Predsjednik Vučić bi mogao da još jednom podnese žrtvu zarad svog naroda. Ali traži i da Balkan podnese žrtvu zarad njega.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...o-da-udje-u-eu
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za „Fajnenšel tajms“ (FT) da planira da se poslije prijevremenih izbora, koji će biti održani do početka decembra, vrati na mjesto premijera i da se zalaže da se zemlje Zapadnog Balkana pridruže Evropskoj uniji kao blok.
FT podsjeća da je Srbija kandidat za članstvo u EU od 2012. godine, ali da je proces pristupanja u zastoju tokom 13 godina, koliko je Aleksandar Vučić ključni politički arbitar na različitim državnim funkcijama.
List dodaje da se Vučić, kojeg protivnici optužuju da je korumpirani autokrata, suočava sa najvećim izazovom u svojoj političkoj karijeri od urušavanja nadstrešnice na željezničkoj stanici u Novom Sadu 2024. godine, kada je poginulo 16 ljudi, što je pokrenulo više od 20 mjeseci antivladinih protesta.
Kako bi umirio kritičare, obećao je da će ove godine raspisati prijevremene izbore, a prošlog mjeseca je najavio da će podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Republike, funkciju koja je uglavnom ceremonijalna, ali sa koje je, zahvaljujući svom uticaju u vladajućoj stranci, ostvarivao političku moć.
Vučić je za FT rekao da namjerava da ispuni to obećanje, prije nego što se, po svoj prilici, vrati na mjesto premijera, koje je napustio prije deset godina.
„Najvjerovatnije ćemo prvo imati parlamentarne izbore, a zatim predsjedničke... Parlamentarni izbori biće održani do početka decembra... Nema prostora za drugačije odluke“, rekao je Vučić.
U intervjuu objavljenom danas u njuzleteru FT-a pod naslovom „Veliki prasak“, Vučić je takođe pozvao Brisel da odustane od sve izraženijeg pristupa proširenju zasnovanog na individualnim zaslugama, prema kojem su Crna Gora i Albanija trenutno vodeći kandidati, i da umjesto toga primi zemlje Zapadnog Balkana zajedno.
„Šta želite da izgradite? Još čvršće granice između svih?“, upitao je.
„Ako svi uđemo zajedno... neće biti granica između Prištine, Beograda i svih ostalih... Potrebno je da region bude ujedinjen. Ne da postane nova zona sukoba između ljudi koji uđu u EU i onih koji su od toga još daleko“, dodao je.
FT navodi da ove izjave dolaze uoči današnjih sastanaka u Briselu, na kojima Crna Gora i Albanija zatvaraju poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, a Ukrajina i Moldavija otvaraju po još jedan klaster.
Irski ministar za evropska pitanja Tomas Birn rekao je da je današnji napredak „signal svim zemljama kandidatima da će, ukoliko urade svoj dio posla, biti nagrađene“.
„Proces je stvaran... Crna Gora je prešla više od polovine pristupnog procesa... i nadamo se da će se ovaj zamah nastaviti“, dodao je Birn.
FT dodaje da pristupanje Srbije „već dugo koči dugotrajni spor sa njenom nekadašnjom pokrajinom Kosovom, kao i zabrinutost zbog vladavine prava i korupcije“.
Vučić je rekao da „vlada radi na zakonima protiv korupcije i svemu ostalom“.
Last edited by hercules; Today at 08:30.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.danas.rs/svet/dojce-vele-snezana-paunovic/
Evo zašto Srbija ne može ni da prismrdi evropskoj uniji.
Pa nije Snežana da milosevic nije htio etnicki da očisti Kosovo i to prije te 1998 godine…
Zao mi je zbog njene sudbine i svih prognanih sa kosova i hrvatske,ali kad ni posle 30 godina ne uviđaš da ti je tadašnji preśednik vodio pogrešnu politiku,pa još sad kao ministar kazes da bi etnicki očistio (preko milion ljudi bajDvej) jedan ne bas mali dio teritorije…
Mada kapiram da je ovo picousti “naručio” da se malo dodvori radikalnim srbima iz opozicije koji mu ne opraštaju “prodato” Kosovo,a doprinio je svojom “diplomatijom” za ovih 13 godina da Kosovo bude još nezavisnije nego sto je bilo prije njega.
Mada ruku na srce,nije mogao ni puno da uradi posle 2008 godine.
Al dobro,zato se naoruzava i niko Srbiju neće smjeti da napadne…kakvo ludilo u državi i kakvo zaglupljivanje naroda od strane psihopate i njegovih sljedbenika
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks