pitanje nema veze sa jeftinim avio kartama, ali nisam znao dje drugo da ga postavim. Prvi put prelazim granicu autom (Hrvatska) od kad je uveden ovaj novi sistem u EU , pa me interesuje kakva je procedura za tu prijavu ? Da li auto parkiram pa idem u one kucice ili standardno cekam u redu pa proceduru zavrsavam kod carinika?
Ne carinik, nego policajac. Slikanje je na rampi gde predaješ pasoš
Aviokompanije i aerodromi traže obustavu primjene EES kontrole u ljetnjim mjesecima
https://bokanews.me/aviokompanije-i-...jim-mjesecima/
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kakva ljetovanja i bakraci, u Viljnus kisa pada i 15 stepeni je. Osevapismo se
https://www.euronews.com/travel/2026...he-summer-heat
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Riga bjese odlina 2 dana sad, kisa i hladovina.
Evo i Talin 3.dan privodimo kraju, moja omiljena Balticka prijestonica. Razladili smo se kao pravi, dukserica i tanka jakna...
Na baltik nema guzve i onih turistickih guzvi, nego sve lagano, nogu pred nogu. Hrana odlicna, cijene osrednje... bas onako odlican bijeg iz tropskog i pretrpanog mediterana
Riga jezivo mjesto... Kad' se sjetim 8 mjeseci tamo uh
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Oko 80-90 je povratna
Da da. Busem. Imas oko 25, 30eura po pravcu, pa do 50e... Proguglaj. Ja sam uzeo nocni bus jer se ceka 2 3 sata sigurno na granici, pa da ne gubim dan.
Tako je bilo i prosle godine Tallin, Narva - Peterburg. 4 sata se cekalo, a 15 min na Ruskoj strani. Samo ta granica ne radi nocu pa se moralo ujutru ici.
Vidim ima sa aerodroma direkt autobus za Minsk nego me strah od ovoga wizza posto stalno mijenja raspored da kupim kartu sad.
Valjda nece proci te karte![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Znamo li sto ovom propisu EU po kojem po danu boravka moze da se ponese maksimalno 60€ u Bjelorusiju? U kesu mislim.
Samo se to odnosi na eure,dolara mozes koliko hoces.
Navodno oduzimaju ako nadju prijava itd?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Bila je fora da ne mozes da uneses eure u Rusiju, nego samo dolare, na granici Narva Peterburg. Ali dodje policajac i samo kaze ako imas eure, zamijeni u pedeset metara udaljenu mjenacnicu. Niko nije pretresao nista naravno...
Za Bjelorusiju ne znam. Ali sigurno da ima nekih budalastina.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks