U ovu vrstu s pijanim, drogiranim, šašavim ubacio bih sad i ove strance sa rentacar vozilima, ako nisu gori od ove domaće divljači onda su a u isti rang....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ali legalno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo se iz Policije zale na gradjane kako ih ne pustaju pod rotacijom pa prijete kaznama... e jada... vele vozila pod pratnjom ne fermaju 2 %
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima ih ka pasjih repova. Prije si znao mercedes i audi, sluzbene table. Sad svaka marka, civilne table i rotacije montazne. Unutra civilno obuceni ili zatamljena stakla mimo zakona.
Ne samo policija nego Hitna pomoć! Ja stvarno ne razmisljam o tome da oni pale rotaciju da bi se što prije neđe provukli iako nijesu na intervenciji, ali kad upale rotaciju sklanjam se dok ne prođu...prije neki dan sam prisustvovala sceni đe je vozil iz pravca Staroga jurilo i na semaforima onamo iznad lire, idu skrozlijevom trakom koja je slobodna i zaokreću tu u punoj brzini, desno magistralom Bratstva i jedinstva, đevojka čeka u srednju kolonu jer je crveno i ka kad to namjesti mr Marfi u momentu kad Hitna koja zavija iz sve snage skreće iz skroz lijeve trake desno (svi ostali smo se sklonili) gospojica iz srednje trake krece jer j0oj se taman upalilo zeleno...kakav je ona šok dozivjela mislim da je dva zelena proslo dok je usta zatvorila!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zvone, što si popižđela? Vidiš rotaciju u retrovizoru i sklanjaš se čim prije možeš. To što g-đa ne gleda kako se saobraćaj odvija oko nje je samo njen problem
Ona je meni prava za temu Degenerici jer ne prati stanje oko sebe. Ima ih baš mnogo koji gledaju samo pravo
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks