Francuska i Engleska, nemojte da vas sanjam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Ih, kasno Marko na Kosovo dođe. Panini Rat mir.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Francuska i Engleska, nemojte da vas sanjam
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja isto prije vidim francuze i engleze u finale. Možda bude i Argentina,ali ne vidim da španci prolaze francuze i ne bi bilo ni pravedno jer su najviše pokazali do sad.
Vjerovatno će se mnogi sloziti odje samo da Argentina ne osvoji jer su postali pregradni.
senegal, irak, b tim norveške, švedska, paragvaj & maroko bez špica. ovo je bio put francuza. sve prosječne reprezentacije, marokanci jedina jača ali bez saibaria izgledali ka' otrant naprijed. ne znam kakva to pravda treba da se ostvari kod francuske. selektor im priča juče da nisu favoriti, ka brnovića da slušam
šteta što su merino, yamal i nico došli skršeni i što je pedri van forme. da su svi zdravi i u formi, najbolji igrač svijeta kad se igra protiv nantesa, lillea, elchea & alavesa bi se već pakova
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A Argentinci su tek smijesni, mrze kao Englesku zbog Folklandskih ostrva, a poginulo im je samo 500 vojnika. Sta treba Ukrajinci da kazu dje ih je milion poginulo
Bas bi smaranje bilo Argentina da prodje, nadam se da Kejn nece dati
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
pa e, samo 500 nedužnih ljudi stradalo. sitnica
Njima su ljudi ginuli slaveci osvajanje WC. Popne se na nesto visoko a klimavo i skace dok ne padne.
Ili skace po kamionetu u pokretu. Taj je vec intelektualac jer poznaje zakone fizike.
Tad sam bukvalno imao Planetu majmuna pred ocima.
Nastali smo od majmuna svi, ali ti dolje od nekih manje pametnih.
Desan je jedini covjek na planeti kojem bi Digne i Barcola igrali prije Hernandeza i Due-a
kako mlate francuzi. čist žuti za olisea oprošten, digne za ovaj potez iz mma ni žuti
Digne </3
Samo malobrojni i zaludni se sjećaju da je igrao u Barci, a ogriješili su se o njega i mislim da je nepravedno potjeran. Da je odličan pokazao je u Evertonu, a onda još i više u Villi i naravno da je Unai Emery znao koga ima i s njim je osvojilo LE ove godine.
Kad sude ovi neki zidari iz nekih drzava za koje prvi put cujes znas da su tu po zadatku.
Trebace bas celicnih zivaca da ovi Fra slome nocas ove namazane Spa.
Kako se bitni igrači povrijeđuju protiv Španije kao magija neka.
FIFA namješta samo za Vargentinu, ovo je čista sreća za špance.
Kako i zasto Barcola prije Due-a, kako? Thuram mora unutra, on je penicilin za Kubarsija
Suđenje noćas mix suđenja 60-tih godina prošlog vijeka i suđenja koje će važiti tek za nekih 20-30godina (neka pravila koja ne poznaje današnji fudbal)?!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jednostavno je, ako misle da konačno krenu naprijed kao u posljednjih 10-15 minuta poluvremena - pomjeriti Olisea u sredinu jer je neshvatljivo da igra na krilu, a Dembele igra desetku. Olise će onda da kreira i povezuje sve redom, a Dembelea može da zamijeni i ubači Douea da maltretira Cucurellu koji ima žuti.
Moj sin navija za Španiju ahahaha ali veli obje zemlje su jake.
I dodaje sjutra igraju Argentina i Engleska i ja ću da navijam za Argentinu.
Jedno pitanje za nekog ko baš poznaje pravila(ako su opšte i strogo definisana):
Da li napadač može dati gol rukom koja je u prirodnom položaju,t.j. da li je takav gol regularan?
Ono jeste prekršaj nad Yamalom, ali Yamal definitivno igra rukom koja jeste u prirodnom položaju ali je mogao na nju ići i glavom ali nije jer se plašio duela.
Onaj njegova ruka je samo u boxu u prirodnom položaju, ono kad oće neko niži desnim krošeom da te gađe
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
za ovo je morao žuti da ide, možda čak i crveni posle nekog korišćenja var-a. uz to čistih 4-5 faulova nad yamalom nisu sudjena, navlači se za mbappea i ekipu mu baš jako od starta
https://x.com/archivovar/status/2077...036531680?s=46
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks