Sveeeeee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sveeeeee
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Dje ima u pg da se farba roba? Ostase mi neke bermude predugo na sunce i cao boja.
Sent from my phone
Mislim u deltu da sam vidio na ulaz iz garaze kod prodavnice.
Zna li ko moze li se maci fleka od ulja od kobasice sa patika od prevrnute kozeprobao puder i ostale zebancije
Da ne pitam na muzici, ovdje je vise posjeceno. Ovaj loop gitare na 0:15 mi je poznat, ili ima nesto slicno, da ne zna neko?
ANOTR ft. 54 Ultra - Talk To You
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Živo me interesuje, na jednom tenderu sam bio prvorangirani cjenovno ali odbijen na kraju jer porez i doprinosi nisu bili izmireni što je notorna laž, poslao sam uvjerenje iz poreske koji dokazuje da je sve uredno izmireno. E sad, meni je sumnjivo strašno bilo što se na odluku čekalo preko mjesec dana, jednostavan tender bio u pitanju, 2 ponuđača, da bih saznao da su oni moje uvjerenje iskulirali i kontaktirali poresku više puta ne bi li se neki dug pojavio.
Moje pitanje je sledeće, ako predam ponudu lupam 15. maja, sa uvjerenjem da sam do toga dana sve izmirio, imaju li oni pravo da me ovako zajebavaju i da čekaju da se pojavi dug (koji bi ja izmirio svakako ali mora se jelte pojaviti) i da mi tako ponudu obale pod izgovorom da imam duga? Tvrde da po novom zakonu oni mogu do odluke da provjeravaju imam li duga ili nemam, koliko god hoće puta, ako je to po zakonu to je KRIMINAL, organizovani.
Last edited by BiTrAtE; 16-07-26 at 13:38.
Bitrate brate, valjda si odavno u poslu da znas da je taj tender vec ugovoren za nekoga. To jes po zakonu inace
Na koji datum ti je potvrda iz poreske?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo su stvarno zakomplikovali za dron, ako sam ja shvatio, prvo polozis online ispit, pa ga osiguras, pa se onda registrujes kao operater.
Ima li ko isustva sa vraćanjem pdv-a na granici konkretno na Šćepan polju...?
I ima li kakvih dojava posle prema našoj strani...?
Može i na pm,hvala.
...
Dje u Podgorici kupiti dobru baklavu? Ne restoran nego ono za ponijeti kuci da se gosti docekaju. Moze nasa a moze i turska baklava jer sam cuo da imaju i neke turske radnje koje to spremaju.
Kako birate lubenicu![]()
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks