Sušenje plastike u prirodi.
Isto je i sa raznim drugim ambalažama iz marketa.
![]()
Nije isto uc u prodavnicu i gledat sa izloga
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sušenje plastike u prirodi.
Isto je i sa raznim drugim ambalažama iz marketa.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Snagom uma se zastitis od persona od kojih ti ni kondom ne pomaze, tvrdim![]()
Podforum je sex.
Pa pitam, zato.Sad ozbiljno negdje sa dvadesetak godina smo držali predavanja po srednjim školama ne bi vjerovali koliko bi ova vaša spika bila štetna za tinejdžere.Mozak našprican hormonima hahah ma važi.
Pitanje je bilo koji je odnos muskaraca prema kondomimaradi li kondom posao, radi. Stiti li od bolesti, stiti. Predavanja u skolama su drugo. Ta uslovljavanja s bilo cije strane, a najcesce sa strane muskaraca su uzasna. I o tome treba pricati sa djecom. Separacija seksa od odnosa ciji je seks dio je takodje pogresna ali eto nije konkretno tema a sve je uvezano
Istina.
Mislim da niko ko ima djecu im neće drugačije ni reći kad ulaze u seksualne avanture.A ovo drugo može se o tome no meni je uslovljavanje malo bulšit kao nije mi isto.Lijepo sam pitala i onaj ultra thin koliko im smeta.A žene koje bi da udovolje muškarcu pa vele da im nije isto to je laž, lažiraju i orgazme i užitke i da je strava u krevetu da mu drže EGO iz ko zna kojih razloga.Pretpostavljam da muškarcu nije isto jer je glavić hipersenzibilan ali ženi da nije isto to ne pije vodu.No evo se muškarci bolje razumiju.![]()
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 14:13.
Ne uzdajte se previse u kondome, meni se jednom citav raspao samo je prsten ostao. I naravno to sam primjetio tek posle sexa.
Kakvu sam onda akciju u panici izveo ahhahhahahaha ludilo
Sent from my phone
Znaci blue potpuno isto keramicki, gumeni, stakleni, metalni ili natural?
Ne moze sve isto bit majku mu?
Nisam probao one gumene lutke ali nedje mislim da je razlicito pa sve da je u rernu malo metnem da se utopli
Ko je taj sto te u ovaj mode ubacio da mu oca oni
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pa iskren je odgovor da nije isto. Da jeste priroda bi napravila drugacije. Sami kontakt, trenje, toplina. Cak mi je bolesno ovo opisivati jer je odnos dvoje ljudi veci od toga.
Evo da odgovorim ultra thin je masu bolji od ovih debljih. Evo neka napise jos neka zena je li joj isto. Ima osjetljivih ljudi na onu gumu i muskih i zenskih, tako da eto. Ja zastupam sve ono prije nego dodje do odnosa, ako vec dolazi paziti se i ne davati drugome da misli sto je najbolje za tebe
Okey nije isto ali koji je najbolji onda ne karikiraj tu sa nekim spravama za mučenje kakvi metali i keramike.![]()
Ovaj DUREX ka da monopole preuzima ali oni rade najviše na tu temu čini mi se.
@nikolaf7 kondom ti se možda raspao jer si ga držao neđe na sunce još nisam čula priču o kojoj ti pričaš.Moga si tužit kompaniju.![]()
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 14:32.
Nije ga mogla probusiti jer nema pristup, a samo taj se raspao iz iste kutije od 3 komada, uvjek ista velicina i model, durex onaj tanki feel ili tako nesto. I stajao je u stanu ne na suncu.
Sent from my phone
Pa suprotno biologiji mislim biologiji generalno je masu toga što čovjek čini i što ćemo sad?To što neko nekome može da vjeruje 100% super ja ne mogu.Meni je kondom nabr van u te situacije.Hormone ne bi za spas jednom sam prošla kroz to ****** i to ona pilula za dan poslije.Nikad više.
A dobro ima svega u životinjskom svijetu daleko više nego u ljudskom delfini su čak skloni silovanju.
Nego, baš mi je čudno to za kondom što ti se raspao mada znaš kako fabrički kao i u svemu imaš onu dozvoljenu grešku recimo za plutane čepove je jedan u hiljadu.Ne znam koja je za kondome mada eto čini mi se da je durex ozbiljna kompanija u taj reon.Samo ne znam jel pucaju na brend jer su najjači u reklame i što su to bolji od recimo Romeda.
Pilule nisu tema stvarno mi na um ne pada da koristim bilo kakve hormonske šitove samo zbog jebenog sexa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks