Jes ovo sumnjivo,ali teško da mu iko može nešto povodom toga.
...
Nisam htio ostat budan namjerno,rekoh vidjecu posle na klipovima,i ne znam šta reći,taman me ovo podsjeća na Vasa,ako ne i gore.
...
Mašina...za pare![]()
...
Bio je vec povrijedjen, odradili su ovo da udje u mec i prekine se i cao.
https://x.com/i/status/2076367794220745144
Last edited by starovaroshki; Yesterday at 06:03.
Ali onda ispada da nije htio da sakrije da ima povredu i radi borbu tako, jer bi ga onda Max pretukao i svi bi mislili da je Max pobijedio zdravog Konora. On je u prve 10 sekundi radio poteze koji su mu dodatno poremetili tu nogu. Logično bi bilo da izbjegava takve vrste poteza, a ne da ih forsira. A ovako je ispalo da je izgubio, a da nije popio nikakve batine.
Pa namjerno je izigravao helikopter nogama da se što prije to syebe da bi se prekinulo,svaka njemu čast,uzeo je grdne pare bukvalno ni za šta.
...
Meni ova Kavanagova prica da su drilovali switch kick nema nikakvog smisla. Koja je logika da toliki akcenat stave na udarac sa kojim su mu najmanje moguce sanse da zavrsi Maxa, zapravo se ne sjecam kad je neko zadnji put zavrsio nekoga sa tim udarcem. Meni vise ima logike da su ovo u svlacionici radili namjerno prije meca da bi imali snimke da pokriju cijelu pricu, i u svlacionici ih je radio sa mnogo manjim intezitetom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks