https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-zahvatio-noge
Baš bih volio da se oglasi ministar Radulović, s obzirom da je ulazak u špilju zabranjen.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-zahvatio-noge
Baš bih volio da se oglasi ministar Radulović, s obzirom da je ulazak u špilju zabranjen.
Evo nema po sata turista udari skuterom u brod u sutomore... da ga cimamo ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ulcinj ...atrakcije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prema zvaničnoj statistici, za prvih pet mjeseci ove godine broj gostiju i broj noćenja manji je u odnosu na isti period 2025. godine.
Dolasci turista od januara do maja su iznosili 407.707, što je u poređenju sa prošlom godinom manje za preko devet hiljada, dok je broj noćenja iznosio 1,067 miliona, što je za skoro 30 hiljada manje u odnosu na prošlu godinu.
Drastično manje turista. U nedelju bio u Kotoru, osjećaj mi je bio kao da je sami kraj avgusta, početak septembra, polu-prazno. Nikakve gužve ni kolima kroz Dobrotu, vožnja bješe kao van sezone.
Džaba ne znam kakva disciplina ako ima gužve. Kad je čep, ona saobraćajna infrastruktura ne može da trpi i stvara se zastoj koji se ne može izbjeći. Problem je što trenutno gužve nema uopšte, pričam u odnosu na prošlu i pretprošlu godinu, isti period.
Mislim da zato turizam na sjeveru sve više dobija na značaju što je daleko bolja varijanta.Stalno se priča o primorju a seoski turizam..
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kakva je bila priča za maj i dio juna ja sam mislio da ćemo se pogušiti od turista u julu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja sam u Junu pomislio da nas čeka paklena sezona ali ćorak. Realno, nema puno turista.
Gužve na putu nisu nikakav reper, zapravo teže mi je bilo dok je trajala škola nego sad.
Je li ovo realno da ministar Radunovic prica o odrzivom razvoju i to u UN.
https://www.gov.me/clanak/ministar-r...oju-u-njujorku
Realno dobra je dnevnica, sve ti placeno, a i njujork je lijep grad, sto da ne podje?! I jps kad moze da progovori...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sto se tice primorja u junu je bilo dosta vise gostiju ove godine nego prosle
Ali jul do sada je poprilicno manje,ceka se spic
A poredit sjever i jug nema smisla,na jugu ugodjaj prljavstine vasara i pljeskavica koje platis ko pecenje,a na sjeveru mir,sve cisto i mnogo bolja hrana,cak i bolja ponuda svega za obilaske,na jugu imamo samo more koje je prljavo
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nikad bolja sezona od Ulcinja do Zabljaka.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Pita me jedan stari klijent belgijanac sto da predlozi kolegi, kaze dolazi sam bez djece u Septembar, oce " lejzi holidej", nece da pali auto i guzva se. Tivat/Kotor?
Ako će na plažu, Petrovac.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Buljarica, smjesti se na prvu liniju na plazu i jede na plazu.
Bukvalno ne moze vise toga lejzi. Nema da seta, nema nista da radi.
Nekad bilo na Plave Horizonte plaža, jedan hotel, jedan kafić i to ti sve što je u ponudi u krugu od 5 kilometara
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Meljine su kao pozicija okey.Veliko je šetalište..a može i da se izoluje na Rose.Zavisi šta taj kolega tačnije očekuje osim da neće da pali auto i gužva se?Ako je baš neki mir onda gradovi poput Tivta i Kotora teško možda između starim putem ova dva grada da vidi nešto.Ili između Risna i Kotora.
Posejdon Jaz, s prozora skačeš u more. U prizemlju je pansionski restoran, imaju i parking, ležaljke i peškire za svoje goste
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks