Tema je osjetljiva ne želim da je otvaram na ovaj forum.Pri tom sam kroz istu prošla u osjetljive i budalaste godine ka dijete koje nije prošlo ni promil što su ta djeca prošla.Pri tom sam otišla u okviru kampa jer sam se prije toga zaljubila u Banja Luku na drugom kampu.Onda su nam rekli nemojte emocije pokazivati nemojte ih vezivati za sebe jer odlazite a oni će to doživjeti kao da ih opet neko napušta.Ja sam dobila da radim sa jednim dječakom od desetak godina nikad ga zaboraviti neću.Bio je najpovučeniji od svih nije htio da sarađuje uopšte.Pritisak nisam vršila znali smo satima da sjedimo sa praznim listom papira ispred njega a trebao je bilo šta da nacrta.Rekla sam mu ma nema veze i da ništa ne nacrtaš i da ćutimo i šta god samo što ti želiš.Tek mi se kasnije otvorio počeo je nešto i da crta.A jedno veče me pozvao to nikad zaboraviti neću da mi pokaže nešto i pokazao je sliku svojih roditelja kaže vidiš ovo su moji mama i tata.Ja se u životu gore nisam osjećala ka balavica jedna ne znam kako da reagujem i pustim ga da priča.I on priča i priča i sve što više priča kreće da jeca.A sjetim se da ne smijemo..ali nisam mogla rekla sam u redu je sve, sve je u redu i zagrlim ga.A bilo je tu raznih ispovjesti te djece koja su u pubertetu sa čim se suočavaju kad ulaze u veze kad je jedan rekao kad kažem da sam iz doma gledaju me kao da sam iz kontejnera.Mislim ne mogu ja tu temu da otvorim ti otvori možeš i ovaj post iskoristiti.
Zato kažem najlakše kukati tu jao kolega me mrzi, ovo dijete problematično bla,bla drugarice mislim na te što rade sa đecom a što si ti uradila po srži problema na sebi.
Ne stajem u odbranu @extravaganca, ali parkiram auto kad sam na poslu u blizini vrtića.
Ono je ludnica![]()
Roditelji su današnji katastrofalni nisu đeca.
Njemu je njegovo dijete sam Mojsije.Svako ko ima dijete zna kakvi su to debili.Moj sin je fudbal napustio zbog toga što favorizuju samo par djece zbog roditelja na funkcijama ali krivi su i treneri i vaspitači što favorizuju neku djecu zbog takvih roditelja.Sad mu je na košarku super kaže mama konačno imamo tim.A i trener im je takav odjebe sve roditelje i veli samo sa djecom radim ako vam se ne sviđa nađite drugog.
Uče ih da budu naj naj naj a ne uče ih što je tim.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 12-07-26 at 14:34.
Kad smo već kod toga kako ih tek uče da gaze slabije od sebe u smislu ma njemu su roditelji nikakav faktor on je iz siromašne porodice i to.Kakvih debila ima ođe moralnih i ljudskih otpada.Ne uče ih da zaštite slabijeg kojeg niko nema da zaštiti no budi sine šćeri naj naj naj.Popere se tamo po parkinga pa i izvan parkinga iako je parking slobodan još da se vidi što voze.I još ih uče druži se s ovim i onim znaš li ti ko mu je tata.Mama.Nemoj s ovim onim znaš kakva mu je familija.U životu evo nisam imala pritužbe od oboje na ijedno dijete koje su recimo neki roditelji se žalili kukali dira mi sina ili šćer.Ne moraju ti đeca biti doktori nauka ali barem neki moralni kompas da imaju kroz život i da ne povrijede nikoga sve ostalo je bulšit.
Vazda treba imati plan po abecedi što se tiče mjesta a tako je i ljudi.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
No nijedna
u potpisu Raquel![]()
Dim sum.
Koliko li Marija, majki Božijih ima na forumu...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Pa kaže...
...i da manji od makovog zrna u zoru prelazim prag...
...sve pesme da zaneme.. tebe ne leči vino, tebe ne leči vreme...
Već čujem neku pirotehniku ka da sam u rat.Gade mi se svi vjerski i državni praznici jer sam okružena jebenim debilima bolesnim naloženim na barut.Ono nosite se lijepo u 3LPM.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 12-07-26 at 17:07.
Na suvo, e baš si nehuman. Po pola, obilježiću, ti plači za baštom :P
Dim sum.
@extravaganca outline može ono nije život jedna žena ti ne možeš moš samo da mu zavidiš.
Slobodan momak a ti da ga zajebavaš ahahhaha pa Plač.
Oženjen.
Tačno mi suze na oči idu od smija'.
Ima i ona
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nemoj da sad bacim crni humor.
Aj ti u Kolašin![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Aaaa, ne mozes s njim
nothing comes from violence and nothing ever could
JBG to što ti misliš je tvoja pokvarena mašta.
On mi je upravo i sigurica jer ne obitava po temama đe vi pošteni oženjeni napaljeni obitavate nego voli svoju ženŠćinu i ima savršen brak.
A sa oženjenim ne bi bila za spas gadluk da većeg gadluka nema za žensko.
drago mi je svakako da jedan moj post izazva ovoliko pažnje. još od one kovrdžave
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako dodjoste do mene alooo
Elem bas lijepo u kolasin, dodjoh na par dana a zaglavih nedelju
Neka no je prekosjutra dzejla outline
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks