Sanjah g. Marka Kovačevića.
Obično sanjam mrtvace.
U zadnje vrijeme samo sex sanjam i more.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Čudno mi je ovo za more, skoro si na more bila
Tačno sam znala će da se javi.Meni ništa nikad nije čudno sve mi je fluid i potaman.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ahahahah čuš sex na moru u mojim snovima je more sexualna energija a sex može biti i na drugom mjestu ka što jes.
Sinoc sam sanjala coeka kako pada s terase na sims. Kinu coek i prevrnu se.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam sanjao kako mi je krastavac baš dobro rodio. Desetine sve vise, a dobri, zdravi. E samo ga mogu sanjati.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Prije nekih 10-15 dana sanjah Blu, kako sam joj srušila pivo u nekom kafiću u Tivtu. Još je jela u slast nekakav kukuruz, a da joj pivo ne sruših, glavu ne bi ni podigla.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by joni; 24-06-26 at 16:14.
Ne sanjam u zadnje 2 mjeseca ništa, no to što spavam baš se komiram lijepo, probudim i prije alarma, pa ja njega ugasim a ne on mene![]()
Dim sum.
To je to
Znaci sve je kako treba
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Viđi i kad nije, zadovoljna sam i onda se lako i rješava![]()
Dim sum.
E sinoć sam imala sijaset lucidnih snova najjači mi je bio kad se "probudih" neđe između pg i nk i mislim se kako ću sad pješke a neke šine mostovi čuda i kažem sebi "vrati se u krevet".
Neki hotel đe smo kolektivno otišli a među njima lik s kojim sam tajno.
I zaboravim koja je soba pa pitam portira a hotel s obje strane okružen okeanom.Samo s jedne strane terase imaju pogled lijep na okean sa druge strane jeziv i još su terase poplavljene kad krenu talasi.On je bio s ove druge strane.Ali kroz cijeli san mi nelagoda što ae krijemo i skrivamo kao kriminalci.
sta ti je podsvijest... dodje li do tog krila?
bitno da se dobro zavrsilo
Sanjala sam selo sinoć.Spustila sam se od kuće dolje prema putu kuda prolazi stoka.Stala sam pored neke stijene u to je naišao mladi Bik.Skamenila sam se pored stijene u nadi da me neće primijetiti.Zakebani su junci.On me ipak primjetio no u to je naišao ostatak "stapmeda" pa je zaboravio na mene i prošao.
E sad ako se sjetim djetinjstva baš sam se plašila razjarenih bokova sa razlogom.Baba nam je stalno pričala samo ih pustite da prođu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks