Ne daj se Manda, ne mogu nam dusmani nista
Mandićev kabinet o "dokumentarcu" o Srebrenici: Ni mi, ni Skupština nemamo kontakt s Centrom za društvenu stabilnost
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...enu-stabilnost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne daj se Manda, ne mogu nam dusmani nista
Mandićev kabinet o "dokumentarcu" o Srebrenici: Ni mi, ni Skupština nemamo kontakt s Centrom za društvenu stabilnost
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...enu-stabilnost
Boze, hocemo li ilad prestati da zivimo u proslosti...
nothing comes from violence and nothing ever could
Nikada, nazalost...
Zaboravio Andrija šta je sve obećao![]()
Da Dritanga nije, kojim slučajem, nosio i kakvo dijete kroz snijeg?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tako je i petar ivanovic jednom pustio djevojcicu da
mu se baci na haubu
Izazov neki, sta li
nothing comes from violence and nothing ever could
Vele postoji legenda da je aleksandar bogdanovic castio nekog...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Legenda kaze da postoji slika dje je Dajkovic mahao crnogorskom zastavom, oh wait..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://www.antenam.net/clanak/sef-n...ksandru-vucicu
„Imam moralnu obavezu da se, po ko zna koji put, javno zahvalim predjedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, kao i njegovim saradnicima - ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandri Sofronijević, ministru spoljnjih poslova Marku Đuriću i generalnom direktoru Infrastrukture Srbije Zoranu Jeftiću“, poručio je Brajović.ovako izgleda ljudsko dno. al dobro, za ovo se glasalo i glasaće. no kako vele dobar je masja kovačević, asfaltira je ulicu u kasabi nema veze što je snsovacZato ovu zahvalnost iznosim javno. Činjenice su važnije od politike. Oni koji danas kritikuju Srbiju i predsjednika Aleksandra Vučića, da sam na njihovom mjestu ja bih preispitao da li uopšte predsjednik i Srbija to zaslužuju, poslije sveg što čine za građane Crne Gore, činjenica da je upravo Srbija pomogla da jedna od najvažnijih ekonomskih žila kucavica Crne Gore nastavi da funkcioniše, kao i preko dvije hiljade radnika da nastave da izdržavaju svoje porodice od svog rada“, rekao je Brajović.
Prema njegov riječima, ovo nije prvi put „da Srbija i njen predsjednik gospodin Aleksandar Vučić obhodi prema Crnoj Gori, krajnje ozbiljno, državnički pa i humano“.
"Hvala za pomoć tokom pandemije – za respiratore i vakcine. Hvala što nikada nijeste dozvolili da stane željeznički koridor Beograd – Bar. Hvala što ni u najtežim vremenima nijeste uskraćivali osnovne životne namirnice građanima Crne Gore. Hvala za svakog našeg čovjeka kojem je bilo potrebno liječenje u Srbiji, a kome ste pomogli ne pitajući kako se zove, kojoj vjeri ili naciji pripada“, poručio je Brajović.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odlican tekst. Vrlo informativan, napisan u onom njihovom vrcavom stilu. Nekad je postojala prica o Crnoj Gori kao off shore zoni. Stalno se pominjao neki Kipar. Kad se shvatilo da od Zeljezare, Titeksa, Oboda i ostalih nema vajde. No (slucajni) turizam i centrufuga `zalutalog` novca (kasnije nije bio samo novac). Kajmanska, Djevicanska i ostala ostrva i piratska gnijezda sa i bez panamskih papira.
Sto se tice gospodina M (M - zavisno od vremena kad kojekakvi M konzumira vlast) koliko godj je neprijatno da ti na celu drzave budu plitki skorojevici opcinjeni odijelima, satovima, Majbasima, torbicama i chizmicama + besplatnom pljeskavicom u skupstinskom restoranu zamisli da nas nedje zapane kakav Srpko Medenica ili Vlado Dapcevic na vlasti. Pa Iran i Sjeverna Koreja bili bi nam do koljena.
Polinezija gospodo.
Ovo je odličan tekst, i podsjetnik u šta je Katnić uspio da se u*ere
Balkan Gambit: Part 2. The Montenegro Zugzwang
Ovaj postavljeni tekst oko Kotrela - nateže se uticaj istoga Kotrela, kao da on vuče neke konce i da je siva eminencija zaslužna za eskalaciju Milojka Spajića. Za Spajića nam je "kriv" samo mučeni profesor Zdravko, koji ga je izbunario; a jedini strani kapital koji je imao neki uticaj u CG je kapital Caneta Subotića, svi "Kotreli" prije i posle su, narodski rečeno, reketirani od strane neke strukture u vlasti, od arapa Duška Kneževića do Rusa u KAP.
Kad Spajić tvrdi da Kotrel nije donirao nikakva sredstva prema PES, treba da doda "koliko ja znam". Za vrijeme DPS, Brano Gvozdenović je svako malo tražio od pokojnog Pitera Manka 10 - 20 iljada, samo za ovo, samo za ono...kad postane čudno, Mank zovne Mila, Milo gađa pepeljarama po vladi, primire se razni Gvozdenovići jedno vrijeme, pa opet... Kao što je Brano pilićario krivući od Mila, tako je moguće i da se neko iz druge postave PES predstavio Kotrelu kao izaslanik Spajića, poslat da obračuna vanredne troškove uklanjanja "biznis barijera"... Najbolje od svega što je ta vrsta reketa obično bez ikakve kontrausluge, tj. pilićari prodaju priču Kotrelima i Mankovima da im rješavaju problem koji u stvarnom svijetu ne postoji. Izmisliš problem i naplatiš da ga riješiš...svašta može biti, samo ne može biti da je ta praksa obustavljena kad je pao DPS. Pa vele za šta služi konsultant - kad si stranac, služi da ti ne bi neki Brano izmislio da je neku dozvolu skoro nemoguće dobiti, ali eto ako bi se častio neko tamo ko to potpisuje, poguralo bi se...
Pošto se tekst bavi pranjem para u Crnoj Gori, a koje su neđe drugo pokradene - jel kome čudno što sličnih tekstova nema o parama pokradenim od, lupam, budžeta Crne Gore, opranih preko Britanskih djevičanskih ostrva?
Svakome je problem kad kriminal isisa kapital iz njegove države, i pere ga ulaganjem u inostranstvu; nijednoj državi nije problem pranje tuđih para na sopstvenoj teritoriji - možda mi budemo prvi, a kao šlag na tortu, Britanci će da nam ukažu na "problem" i da nas upute da ga eliminišemo - isti Britanci kod kojih je svaki ruski oligarh javno oprao desetine milijardi, stečene pljačkom ruskog naroda.
Britanci su nam već uspješno ugradili moralni kompas spram tranzita duvanskih proizvoda. Tim poslovima se bavi SVAKA država (makar jugoistočne) Evrope - Crna Gora je trebala samo da koriguje te procese, tj da pohapsi i procesuira razne Bemakse, Lazoviće, Tehnomakse; onemogući da se time bavi bilo ko, sem sama država, kroz kontrolni mehanizam zadužen za dvije stvari - da se neko privatno ne nasloni na državni posao, i da se posao drži u obimu koji ne bode oči prećerano - to tako i dan danas rade Srbija, Makedonija, Bugarska itd... E, nama su Britanci objasnili da "nije lepo švercovati", da treba onemogućiti u potpunosti sve procese oko tranzita duvana, ukinuti slobodnu carinsku zonu u Baru, a oni će to lijepo da nadgledaju. I na kraju, pohvaliće Abazovića što je ukidanjem šverca uštedio 150 miliona britanskom budžetu. To što je Crna Gora posledično skraćena za uporediv devizni priliv, to nema veze. Nek drugi "švercuju", mi nećemo.
To je isto kao da Srbija popuši priču SAD ili Rusije da je nemoralno prodavati oružje Ukrajini / Izraelu / kome god; pa onda Srbi obustave izvoz ka toj nekoj zemlji, da bi ista SAD ili Rusija bolje kontrolisali tržište. Pošto Srbi tu nijesu budaletine kalibra Crne Gore i duvana - ne pitaju nikoga ništa, no prodaju oružje kome stignu, a za to čujemo samo kad neki avion prinudno sleti, pa se u njemu nađe tovar srpskog oružja.
Crnogorci su fanatični protivnici svakog oblika kriminala, kad od istog nemaju neposrednu ličnu korist, niti taj kriminal ima katarzično dejstvo spram 30 godina jahanja DPS; pa će protiv sumnjivog Kotrelovog kapitala zapjeniti i onaj što sjedi u kući koju je sagradio bez dozvole na državnom zemljištu, i kome smo mi plaćali struju kroz "gubitke na mreži". Ipak, valjalo bi napraviti razliku između kriminala u pravom smislu te riječi, sa sve štetnom posljedicom; i prodavanja mu*a za bubrege...
Nacrtalo se tako da se sve raspalo. Vucic je vjerovatno istrgovao s Rusijom kad je dosao Petrusev da trazi da puste ovu dvojicu. Kacilo se na neku temu cijeli serijal ima o Sismakovu i ostalima, sa njihovim ranijim angazmanima i pravim imenima
Kenjo West prodao samo 25000 ulaznica ostatak castio Edi Rama.... e moja ti Milojka bi lincovali da je tako uradio...
A Milojko kako ga metnu ekolozima da svi zacutase))
Dobar je ... radi poso
bračni par je nakon kvara na automobilu zastao na Cetinju, gdje su pokušavali da pronađu rješenje kako bi nastavili put ka primorju.
U jednom ugostiteljskom objektu prišao im je Cetinjanin koji je, nakon što je čuo za njihov problem, preuzeo organizaciju popravke vozila. Istovremeno im je, kako bi bezbrižno nastavili odmor, ponudio na korišćenje svoj automobil.
Za vrijeme njihovog boravka na primorju, vozilo je servisirano u Podgorici, a domaćin je, kako navode, odbio da primi bilo kakvu naknadu za ustupljeni automobil, ističući da su njegovi gosti.
Po povratku sa ljetovanja, turisti su preuzeli popravljeno vozilo i, kako su ispričali, iz Crne Gore ponijeli mnogo više od lijepih uspomena – priču o gostoprimstvu, ljudskosti i nesebičnoj pomoći potpunog neznanca.
„Toliko mi je bilo krivo zbog kvara, a na kraju sam stekao prijatelja za cijeli život“, kazao je Kragujevčanin za srpske medije.
Mozda je bot ...
Treba naglasit iz koje je partije samaricanin. Sad ce izbori.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kaže - svaka normalna država se bavi švercom, bez što nas pale da treba da budemo pošteni, a mi naivni.
I Milojko isto naivan
Tivatska veza Najdžela Faraža: Milioni, kriptovalute i kontroverzni britanski aristokrata
kako su dosadne vijesti sa ovim britancima...
Svaka cast!
Jovan Janković osvojio bronzanu medalju na Međunarodnoj olimpijadi iz fizike
https://www.cdm.me/drustvo/jovan-jan...adi-iz-fizike/
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks