Sto bi ovom golmanu te skrati ruku?
Da se mene pita ekipa koja se odrekne usluga Fodena i Palmera ne treba da se zali ako ispadne prije polufinala.
Sto bi ovom golmanu te skrati ruku?
Da se mene pita ekipa koja se odrekne usluga Fodena i Palmera ne treba da se zali ako ispadne prije polufinala.
Last edited by Bruda; 11-07-26 at 22:42.
kako schjelderup i dalje trune u benfici je nejasno, totalno
moralo se vratiti ona glupost sorlotha, jbg
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakav igrač..
pickford je izgleda riješio noćas da pošalje svoju reprezentaciju doma, kakve odluke. tip loptu koja ide u gol aut šalje u korner pa dvadesetak sekundi kasnije iz ruke mu ispada lagana lopta
edit - posle erlingovog šuta glavom, pickford laganu loptu ispušta iz ruku. ide prvi pa drugi korner i primaju gol. kakva tuka od golmana
edit no2 - ipak faul, i opet nikako da ustanove ovo oko faula u 16m. da je bio gabriel mjesto erlinga gol bi bio validan. jer samo arsenalu ovo priznaju od svih ekipa svijeta
Last edited by outline; 11-07-26 at 23:21.
Napravi haland faul i utvrdi se to var-om i sudija im opet daje korner. Od kad je ovo pravilo,sto je ovo…
Igra je vraćena na trenutak prije nego je napravljen faul. Faul je napravljen prije nego što je izveden korner...
ako tuchel 'oće u polufinale trafford mora na gol a pickford napolje. momak se svim silama trudi da svoj tim izbaci
eo i nyland odlučio da parira pickfordu. kako je jude uvijek na pravom mjestu, nerealno
nyland u stilu lammersa. prespavao jucerasnje cetvrtfinale.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Емболо ембудала.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najgluplji crveni ikad, da je u 16m iscenirao ovo pa ae, da coek razumije..
sve ispravno. osim sto ce da se nastavi hajka da je sve to tole, pardon gianni, namestio.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ovi ni sami ne znaju kako prolaze
igrao sam da englezi uzimaju, nedje radi kejna ih i najviše podržavam na ovom spu. ali radi reda da je argentina dala gol ovako ne bi se moglo živjeti širom internetskih polja
https://x.com/melissareddy_/status/2...449286902?s=46
Ovo je jedna situacija a Argentina ih ima na svakom meču.
Ili Argentina ili Španija osvajaju.
Ovolika doza sreće još nije viđena.
Divlje reprezentacije izbačaju na produžetke uz pomoć sudija.
Kad ovako prolaze mora neko od njih osvojit.
na kojem svakom meču?doslovno su ovi te se razumiju odmah rekli da je salah simulirao (ima klip dešavanja prije gola za 3:2), faul ka kuća bio prije poništenog gola za 2:0. doslovno se samo o argentini priča, ovo sinoć je možda i najveći skandal do sada. jer radi čip kada treba hrvatska da ispadne a ne radi kad su englezi u pitanju
argentina užasno igra, i apsolutni krivac za to je scaloni. nikako najboljih 11 da izvede pa šta bude. ja nidje ne pišem da igraju bajno ali imaju vajb šampiona i najboljeg ikad i to je za sada dovoljno. manje od 10% šansi imaju protiv engleza
španija je sa druge strane miljama ispred argentine po prikazanom na ovom spu. pri čemu ljudi nekako zaboravljaju da su na prvenstvo došli sa povrijedjenim yamalom, nicom & merinom plus fermin nije ni putovao. to su 4 igrača koja bi bila u prvih 11. i baš mi je krivo radi toga, jer onda bi se prošetali do titule
Bukvalno sam prognozirao ovo polufinale, crtalo se, mada vjerovatno i mnogi drugi
I dalje se drzim da francuzi osvajaju
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ako može da osvoji bilo ko sem argentine.
Slazem se. Spanija pa cak i englezi su mi simpa ova generacija
Realno i kad maknemo sreću i "pomoć" ove 4 rep. su pokazale najviše.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za argentinu nisam siguran a za ostale se slazem. Ponavljam argentina nije imala jaci mec sve donji rang svetskog fudbala tek cemo vidjet protiv engleza sta mogu
Nedje mislim da ce ih tresnut englezi lagano, no opet taj inat od foklandskih ostrva i rata ko zna
Francuzi na papiru djeluju kao da osvajaju.
Ali argentina ima neku emociju, Mesi je nabrijan
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks