Jel bio ko u ovaj hotel ranka radulovića reče mi neko u septembru ima noćenje 30 eura cifra izgleda mi dobra pozicija za jedan vikend.
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Re...icipality.html
No u ovu recenziju ispod hmmm..nešto ću ipak Maksim da mjerkam opet.
Terrible! Terrifying!
The service is terrible!
The owner of the hotel and cafe is rude and very rude to the workers. Every day he mistreats his workers, insults them and says ugly words to them like: "idiots"!!
He forces them to work 15 hours a day and doesn't pay them!
don't go here! HORRIBLE
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 10:38.
Slikavanje racuna i tezinjanje mi je IQ 29.
Pica veli 43 eura. Ako prolazi neka je dize na 50+, ocigledno ima ljudi koji oce da plate, a cilj privatnog biznisa je da maksimizuje profit za vlasnika.
Ne bi ni ja drza neki socijalni restoran sigurno da mi ćevapi budu euro.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Šteka marlboro u Kini je 22€ a kod nas je 42€ ( i valjda ce opet poskupit ) . Oni sa pola glave ( ja ih zovem lokalni posraći ) će prdnjavit pricu o zdravlju iako svi znamo da bi i u Kini ti cigari koštali duplo skuplje da se oni pridruzuju EU jer bi tada i kod njih vlast drzali ljudi koji samo gledaju da oderu lokalno stanovnistvo. Mada im marlboro generalno slabo prolazi kad imaju svoje brendove koji su neuporedivo jeftiniji a kvalitetan duvan .
deuscroix
Evo cijene u Htp velika plaza. Bas koretkno
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nisam nešto htjela da sudim kakav je u toj zoni ali ova recenzija negativna @darko cfc mu se nažalost uklapa u karakter.
___
Nisam znala da je Virpazar ovako popularan ljeti reko da iskuliram a pun Virpazar nekih Belgijanaca skauta srednjoškolaca gledaju utakmicu svoje zemlje ahahhaa pakao reko biće Virpazar prazan.Ali okey lijepa atmosfera.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Inace ovo je vlasnistvo gazde Kristala (Pobrezje)
Cak imaju kao specijalitet za 4 osobe koje se zove “Kristal”
Tacno. Zato i stoji cjenovnik sa strane da mozes da vidis hoces li nesto uzimati ili ne. Pa ako gazda vidi da mu niko ne uzima neko jelo ili ne narucuje hranu, mozda razmisli da je do cijene. Tesko, ali mozda.
Elem, sa ekipom navratismo u Gospar, Kotor, Sveti Stasije. Uzesmo arrabiata pastu. 14 eura pasta. Moj mladji klinac bi je bolje spremio. Obicna pasta u kojoj je stavljen Conad arrabiata sos (nije cak ni Barilla jer Brailla ima drugaciji ukus) i par grancica bosiljka preko.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Da nije malo debilana fotkati račun a imaš cjenovnik.
Ja imam listu mjesta dje ne idem jer necu da platim turisticke cijene.
Bi li platio picu 35e, sigurno ne. Ne bi je u Njujork platio, a kamoli na Przno, jer to jelo za mene ne zasluzuje tu cijenu. Inace Przno je jako lijepo mjesto, imas stolove uz more, ima dobrih restorana, sa ok uslugom... na zapadu takav ugodjaj se debelo placa... ako konkretno o Prznu pricamo, to je jedno od najljepsih sela uz more kod nas.
Ali ako gazdi prolazi, samo neka je drzi, znaci da postoji klijentela kojoj se svidja.
Svake godine imamo iste rasprave.
Goste ne ceraju cijene, nego losa usluga i nizak kvalitet hrane i pica.
Ja kad vidim jeftinu cijenu, meni je prva asocijacija nizak kvalitet i losa usluga. Mjesta sa niskim cijenama po difoltu izbjegavam. Mozda zato sto zgodinama biram sto stavljam u sebe.
Prije 20 godina sam moga da pijem baltik votku za 5e cijenu po boci. Sad ako bi taj spiritis stavlja u sebe, odabrao bih neku kvalitetniju i skuplju.
Isti slucaj i sa hranom, smjestajem...
Svaka roba ima svoga kupca.
A sirotilja neka slika racune.
Last edited by Mojsije; Today at 07:41.
Poslije teletine ispod sača u Rožaje đe se osjeća da je meso visokog kvaliteta i paradajza koji se osjeća da je paradajz ne znam kako iko bi mogao naručiti pizza u Budvu ili neke ćevape (upitnog porijekla pri tom) po primorju.O prirodi oko Rožaja da ne pričam kakva je perfekcija.Ako ideš na primorje barem sjedi u neko uzgajalište mušlji ili neđe đe dobra riba pa i da platiš.Sve više ima i etno sela i seoskih priča i po primorju.
No ođe su u kompleks ljudi teški sve za ig misle da je fora biti na takva za mene seljana mjesta e to je meni seljana.Šire se mirisi svega i svačega niđe mira nema što stranci najviše i traže no što da se čini što reče jedan dobro je da i ovo postoji da takvi se skupe đe normalan čovjek ne ide da ih ne gleda.
Nego gledam za Kuče bogme nisam znala da su im "opasne" cijene tamo i da su toliko se bacili u katun priče no drug jedan što ae preselio tamo a pravi sad kučko pivo uzeo koze i tako neka priča..gledam oko niega tu cijene za smještaj..
Ovaj konak od 34 eura ne izgleda loše i od njega je nekih 800m.
Utisci jednog redditovca sa mini boravka na Svetom Stefanu:
https://www.reddit.com/r/luxuryhotel...eekend_review/
Ne znam na kakva mjesta ti obitavas i nalijeces
Mogu ti reci da su od korone cijene po evropi znacajno skocile, da su cijene u obicne kafane kao u neke nase luksuzne rizorte. Npr Prag, Budimpesta, Talin, Bratislava, i mnoga druga mjesta. Sjecam se mnogih tih mjesta prije 6-7-8-10-15+ godina, cijene su bukvalno 3-4-5+ puta uvecane. Nekad nisi mogao pare da potrosis u Budimpestu i Prag.
Nismo mi neka šupa od drzave. Uvozimo hranu, marze su visoke, visoka cijena rada, takse, porezi, pdv itd itd. Turizam inace ima preniske profitne margine i sa ovolikim cijenama, pa sad vidji kakvi bi gubici bili da se smanje cijene 10-20%. Ko ima 5-7c neto dobit na 1 ulozeni euro, to je uspjeh u turizmu. Pa vidji koliki ti obim posla treba da zaradis nesto. Najgori biznis, a zabrinjavajuce je sto je to strateska grana drzave.
Zato i jesmo ..... od drzave, jer je glavna privredna grana upravo takav turizam, izdavanje, keramicarstvo i sitne usluge. Ko podje vanka barem se uvjeri sta se dobije makar i za tako uvecane cijene u ino. Ovdje sem cijena nista ne ide na visi nivo. U stvari ima pomaka, ponegdje su instalirali led sijalice na stubove za nocnu rasvjetu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks