To je valjda posao, a ne 'benefiti'. Mogli su do sada da modernizuju CG prije samog uclanjenja. Gro novca svakako ostaje njemackim, francuskim odnosno njihovim firmama. Mi njima pravimo posao koliko i nama samima. Nesto tu nije u redu da Kina finansira, projektuje, gradi, a svemocna EU uvijek u nekim cekanjima i blanjanjima.
Spava li kad taj Pejovic? Bio u NSD, posao van CG, vratio se kod Zdravka pa presao kod Spajka. A ovamo Ilon Mask trte - mrte. A 'nasi' Pejovici, Marunovici, Djukanovici svijet izmislili.
Kad smo mi imali jednoga mladoga momka zvanog Milo koji je sa 27 godina postao premijer. Prvi posao, a i jedini koji je 'malo' duze uspio da zadrzi. Srecom imao je jak fakultet pa smo jos i dobro prosli.
Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.R. (55) iz ovog grada zbog sumnje da je jednoj osobi pozajmio novac u iznosu od 5.500 eura, i od njega naplatio oko 28.000 eura na ime zelenaške kamate, saopštila je Uprava policije.
Radi Lazar .... ko zna mozda ce doci vrijeme da ces samo iz banke pare pozamljivati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
otežavajuće okolnosti cijenjeni su ranija višestruka osuđivanost optuženog, uključujući i za krivična djela protiv života i tijela, činjenica da je oko 20 godina proveo na izdržavanju zatvorskih kazni, kao i postojanje dvije kvalifikatorne okolnosti teškog ubistva – izvršenje djela na svirep način i iz koristoljublja”, navodi
Reka bi neko da nije skupa injekcija za ove ljude...
A kakva nam je Nađica dusa slatka. Mogao joj je neko zarad ovoga jeftinoga marketinga objasniti kako se koristi motorna sega. Da se sa njom ne kida kao sa obicnom testerom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedino Mujovic u robi za rabotu... ostali ko migo stijepovixmc kad je gasio pozar u bijelu kosulju
https://www.antenam.net/clanak/spaji...DLKkdv3tVdHb3g
E jada od medija petparackih.. ne mozes ni turkinju tresnuti da se ne sazna
Konacno neko da se sjetio
Pokret Evropa sad predložio da ulica u Podgorici ponese ime Slavoljuba Šćekića
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...oljuba-scekica
@Mylene Posten izbor. Zaboravih da su ove izmedju ostalog otkrile Petrolamium crnojevicii. Inace imamo dobre biologe.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...julske-nagrade
Btw citam komentare i u pravu je lik. O ovome sam razmisljao prije par godina. Treba mozda na svake nekolike davati nagrade. Ili makar 1 da moze da dobije
Last edited by nicky; Today at 15:32.
Pošteno, vala, nicky
Vidiš (ne ti, no neki drugi) kako se CT i NK mogu složit
Da citiram: Q dušmanima!
Dje ima volje..![]()
Kocka, kripto i sumnjivi novac u Crnoj Gori
openDemocracy (Sian Norris)
Nijesam ništa izdvajao, vrijedi pročitati ko ima volje (jer je poduži tekst).
I da ko je pretpostavio da se pominje Milojko - nije pogriješio
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vjeruj da pojma nemam koja su joj ubjedjenja. I to mi je sve novo sto si napisao. Znam da mi vilica pane kad prica o Njegosu i kad citam ono sto pise. Ponasa se uljudno i lijepo je slusati. I fali mi je blizak covjek koji nije od novija a ni od starija
tako je, usudio bih se reći da na prostoru balkana nema boljeg poznavaoca njegoša od nje. šteta što nju ne zovu da ovima novima te graju o njegoševeskoj CG objasni malo bolje ko i šta je njegoš. zato mi je nedje i malko krivo što je uplivala u politiku pa onda bez potrebe i stranu promijenila
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Klizav je to teren.. mozda nije nikad bila ta strana, pojma nemam.
Njegosevska Crna Gora.. ima li sto da nismo ogadili
Ono bi trebalo da je na univerzitet neka pamet države ali na našu veliku nesreću to je zapravo najveća deponija u državi koja okuplja ljude koji se prodaju po zapadnoj kanalizaciji što se najbolje vidi na primjeru Srbije ( a ni mi ne zaostajemo sa Mujovićem ). Ja sam npr. zavrsio u roku i nikad nisam ni uzeo diplomu pošto bi slobodno mogao obrisat goozicu sa njom jer mi je to vise djelovalo kao savjetovalište za lijecene alkoholicare nego univerzitet. To je zapravo privatni biznis koji daje diplomu za novac i nista drugo.
deuscroix
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks