Sve stranci , mix raznih jezika... a strankinje ko herceovke prvo..pa zub
Sala na stranu al top odmor za glavu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako su postale zene debele u pm
Sta je ovo okle ovolike guzice majku mu
Daj smanjite jelo dzabe vam treninzi, imam jednu poznanicu svaki dan na wapp story iz teretane znojava a ovamo kila makla nije 2 godine.
A batali da njanjas oganj u sve
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E zamisli kad sam pomislio kako je ova plava obukla ovakav kupaći,u slučaju da prdne ode sve u ...
...
Ajte djavoli nema vise kupacih za bubrege))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dosta ljudi nema samokontrolu da zna kad treba da jede, i kad treba da prestane da jede.
Kazu sva ishrana posle tipa 4-5 popodne se pretvara u salo. Nekad u prirodi ljudi nisu imali tri obroka, i ljudski organizam se adaptirao na to.
Ko moze da radi intermittent fasting, to dodje super, tipa dorucak rano, rucak oko 12 sati ili 1 popodne, i onda nista do ujutro do 6 ili 7.
E sad epidemiji gojaznosti doprinose i prehrambeni lanci dosta, sto prodaju usecereni otpad od hrane, u svakom artiklu soja, pa palmina mast/ulje, pa glukozni sirup, pa ovaj/onaj aditiv itd. Na to dodas nepravilnu ishranu, preskakanje obroka i eto ti 20KG viska kao od zajebancije.
Znao sam likove koji su znali da preskoce dorucak, rucak, i onda da veceraju u 11 uvece, dje im dodje takva glad da se jednostavno urnisu od hrane. Naravno debeli i to morbidno.
Poenta je da znas koliko kalorija trosis, na osnovu toga koliko ti je bazni metabolizam+aktivnost na dnevnom nivou. Recimo zene 2000kalorija dnevno, muski 2500. Neki odokativni prosjek... i da jedes zdravo, niskokaloricno, sa proteinima 35-40% kalorija... masti do 30%, ostalo zdravi carb. Ovo nije nikakva filozofija, samo u glavu utuviti. Ne jedes kutiju domacice svaki dan, ako je to nekome odricanje, onda ne znam o cemu pricamo. Moze se bez 300gr keksa dnevno.
Ja sad vidim u ovim mjesecima prije ljeta dje su novi ljudi poceli masovno u teretane i nekakve paklene dijete da bi za 2-3 mjeseca na plazu izgledali dobro...
Kakvih tu prica ima... slikavanja za instagram, savjeta o prehrani sa tik tok, gladovanja po cio dan, ispinanja nekakvog celera i cijedjenih sokova... p a k a o
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Upravo tako. Podje coek u supermarket i vidi u kolicima koka kole, 'prirodne' sokove (sok od jabuke recimo koji je otrov, jer jedno je pojesti jabuku kao cjelinu, a drugo iscijediti secer iz nje), domacice, milke i ostalo. Dijabetes na kilo za par godina.
Onda ova brza hrana po coskovima, pice, pica sendvici, palacinke, burgeri i sl. Uzas, a to sve jedu mladje generacije, i naravno vec debeli.
Last edited by techpro88; 09-07-26 at 17:19.
???? Aman ljudi, dođeš barkom 1-2 km od obale, bućneš se i legneš u barku a ono samo šum mora oko tebe, Nirvana iz mog ugla!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Imate li neki predlog za smještaj (apartmani, manji hotel) a da je plaža na pljuvanje daleko? I da to nije Sutomore i slično jer će se ići u avgustu pa bih ipak da izbjegnem ozbiljan krkljanac
https://share.google/DcfHDdbSrvYcFJLhs
Jel bio neko ođe?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; Yesterday at 08:17.
Ovo je po bookingu rasprodato za avgust
Moja preporuka za
https://maps.app.goo.gl/y9WzcYPVjmpLF6xXA?g_st=ic
Ako ima mjesta bilo je nešto dzabe početkom godine da se rezervise sad nzm kakve su cijene ali pitaj ako ti lokacija odgovara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ima od 28og septembra
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Evo i ja sad vidim da je na bookingu zauzeto, a kad sam gledao preko Agode ili nekog drugog sajta bilo je slobodno.
A neki restoran da valja Donji-Gornji Stoj?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Meni je dusa kolima do mora dok je sezona zadnji put se spustismo vozom a klasika mi je da zabodem u Karubu dok se on kupa (moj sin) njemu super meni super i uveče kad se maknu ljudi sa plaže uletim uvodu prije povratka.
Ne tražim previše.
A i nisam nešto željna mora ljeti više planine.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Teško ćeš to naći. Ali ajde da kažem pristojno je u Aquarello. Ako ćeš nešto ozbiljnije da jedeš piči do Bojane.
Imaš Konoba Ada Bojana đe je roštilj bio vrhunski. Nisam bio prošle godine. Cijene su bile prihvatljive. I nemoj slučajno riblju čorbu naručiti, nikad goru probao nisam. Što je realno uspjeh. Jer baš neko treba da se potrudi da napravi tako lošu čorbu da ne mogu da je pojedem.
Svi bi mi da nam je sve tu, imamo sve tu blizu, a nemamo nista tu.
1% hotela na more je odmor, sve ostalo baci
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li đe kod nas plaža sa onim vodenim toboganima, preprekama i slično, od gume na naduvavanje, da mogu djeca da skaču i preskaču? Bilo je na Lučice to ranije, ali nisam bio godinama tamo.
Bilo je na Jaz
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks