Jedan put je Maroko ozbiljnije izašao i tad su popili kontru iz koje je bio penal, ali Bono opet demonstrira doktorat iz branjenja penala. Najbolja šansa je bila kad je Doue išao sam na nepostavljenu odbranu, tu su morali da povedu Francuzi. Mada ovako kako izgleda, pitanje je vremena kad će dati gol.
Nikad Mbappe onako ne izvodi penal i danas je nasao da staje pri šutiranju
Mora se jace od ovoga pucati penal iz igre, ako odbrani da je ne uhvati u ruke, no da je neko prikuca.
Sent from my phone
nije neki argument u korist marokanaca al nema im špica koji je za sada dao 3 gola. ovaj talbi nije ta klasa, bukvalno nemaju koga da gadju u 16m francuske. mada vidljivo je da igraju na remi pa da se nadaju nešto kroz produžetke i penale jer imaju bonoa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://x.com/archivovar/status/2075...800052873?s=46
da je ovakav penal sviran za argentinu, ja mislim da se ne bi moglo živjeti od mnogih
Argentina outline se gura i rukama i nogama od zrijeba do svega vidjenog
Prije bih volio da ovi afrikanci uzmu nego oni opet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
dje su ih to gurali? pa lakšu grupu je imao taj portugal recimo, samo im niko nije kriv te nisu mogli dobiti dr kongo. protiv egipta su gubili 0:2 u 79min i okrenuli, eno klipovi simuliranja salaha prije tog gola za 3:2, ako je to guranje okej
no, izgleda da bi baš velika frka u svijetu bila da messi uzme sp dva puta zaredomiako je cementirao legacy u decembru 2022. godine. svako ko je gledao argentinu ova dva meča vidi da imaju tonu mana koje je teško sakriti kad dodje npr engleska
Nedje ponekad stvarno zvucis detinjasto
Kako ti krenu sad o portugalu, mesijevom legacy i tome. Ja samo kazem da se guraju
Portugal me ne interesuje nit je zasluzio da prodje idje dalje kad im igra covjek koji ne treba da igra vec par godina
Znaci cetvrtfinale svajcarska, osmina egipat, 16 zelenortska grupe se i ne sjecam
Do polufinala meca nemaju, pa oni englesku ne mogu proc sanse nema, jedino da se nadaju norveska da izbaci engleze
Sve mi **** kao da imas 16 godina odmah neki napad a ne no ronaldo
E konacno jedan sut a da nije u golmana..Mbape doktor.
Previse dominatni, previse jaki
pa ček sad. da li je argentina kriva što je cape verde bio drugi u grupi? cape verde imao tri remija (ljudi uzeli po bod španiji i urugvaju). egipat bio drugi u svojoj grupi, izbacili na penale australiju. jel argentina kriva i za one promašaje sancheza i hernandeza u penal ruletu za kolumbiju ili igrača australije ? što radi fifa, kako providno gurajunamjerno govore igračima da promašuju penale da bi argentina imala lake protivnike
btw na poslednja tri svjetska prvenstva - francuskoj je sudjeno 8 penala. i to dva u finalu prošlog sp. ja ne vidjeh da neko piše da ih iko gura
engleska je par klasa iznad argentine u svakom pogledu. ako to bude polufinale, šanse argentine su tu nedje oko 5%
Last edited by outline; Yesterday at 22:33.
Jedino Španija ima kakve takve sanse protiv Francuske.. Ovo je njihovo prvenstvo..
Francuskoj 8penala na zadnja 3 prvenstva, a argentini samo u Kataru 5 penala
I to odlucujucim fazama.. volio bih da udju u finale, da ih zgazi Mbape.
Ponavljam da imaju boljeg selektora poraza ne bi imali od 2018e
Jos pamtim 3:1 protiv svajcarske, kako je desamp to prezivio pojma nemam
Inace mislim da rabio koji jeste dobar igrac igra samo da bi makar dva bijelca bila u prve 11. Ono da nije digne bio bi hernandez pa tu makar ne mozemo rec da se gura zbog boje koze
ima ovaj put mbappe olisea, barcolu, douea i dembelea lakše mu je sve. mada eo tri godine zaredom počev od onog polufinala eura, lamine se sprda sa njim dje stigne
osvojise 2018. protiv Kroata, sad evo guraju protiv raznih Maroka, sto eto su kao neki strasni timovi (hahahhahahahahahah)
A Fra jednog Zinedina Zidana se morala zadovoljit jednom titulom, i to sa * jer je bila kuci i protiv bolesnog Ronalda.
Ovi likovi Dembele i sl. pa to su nekad bili igraci klupe Francuske. Da uđe ko Đibril Sise u 85. minutu igre.
Jes trezege, peti, desamp, dugari, djorkaef su bolji od ovih sad
A slazem se da su 98 osvojili jer su bili domacini
Medjutim ovi sad bi preorali to sve redom
Čekam da se završi ovo,jer mi je neštp bzvu tekma iako je ne odgledah čitavu...ali mi je merak Želja da vidim što će sve reć'![]()
...
Brate KaemSe, to ni klinjo sto je poceo da prati fudbal ne bi napisao.
Nego, zanimljivo da ovi igraci ni penal ne mogu izvesti kako treba kad je vazno.
Kako se mosnice skupe.
O.k. mi totalno da skine golman, da bude neka unutrasnja stativa, ali da se penal sutira ko da su amateri s termina...
Pedja Mijatovic, Leo Mesi, ovaj Mbapeov... To su jednostavno veoma lose izvedbe penala.
Esp ili Fra ovo da uzmu je fer, niko treci.
Nadao se Sofronije bolesnik da bi ovi kozoebci mogli napravit nesto, da sklone Francusku s puta Spaniji al jbg...
je l' nesto bilo do mene ili je ovo izgledalo kao neka junska prijateljska iz pre-lige-nacija perioda?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Baš sam mnogo više očekivao od ove utakmice. Mada Maroko igrao rbez špica, nije mi jasno kakvu su taktiku zamislili. Mbape je savršeno šutnuo kod prvog gola.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nikakvu,imao je malog Rahimija na klupi i posle je tek nakon drugog valjdja gola ubacio i ovoga Yasina,sve u svemu zasluženo su ispali,zahvaljujuci treneru.
Da sam ja na njegovom mjestu,igraj kao i do sad po cijenu da primiš i 5 komada,ali,jbg.
...
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks