To je valjda posao, a ne 'benefiti'. Mogli su do sada da modernizuju CG prije samog uclanjenja. Gro novca svakako ostaje njemackim, francuskim odnosno njihovim firmama. Mi njima pravimo posao koliko i nama samima. Nesto tu nije u redu da Kina finansira, projektuje, gradi, a svemocna EU uvijek u nekim cekanjima i blanjanjima.
Spava li kad taj Pejovic? Bio u NSD, posao van CG, vratio se kod Zdravka pa presao kod Spajka. A ovamo Ilon Mask trte - mrte. A 'nasi' Pejovici, Marunovici, Djukanovici svijet izmislili.
Kad smo mi imali jednoga mladoga momka zvanog Milo koji je sa 27 godina postao premijer. Prvi posao, a i jedini koji je 'malo' duze uspio da zadrzi. Srecom imao je jak fakultet pa smo jos i dobro prosli.
Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.R. (55) iz ovog grada zbog sumnje da je jednoj osobi pozajmio novac u iznosu od 5.500 eura, i od njega naplatio oko 28.000 eura na ime zelenaške kamate, saopštila je Uprava policije.
Radi Lazar .... ko zna mozda ce doci vrijeme da ces samo iz banke pare pozamljivati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
otežavajuće okolnosti cijenjeni su ranija višestruka osuđivanost optuženog, uključujući i za krivična djela protiv života i tijela, činjenica da je oko 20 godina proveo na izdržavanju zatvorskih kazni, kao i postojanje dvije kvalifikatorne okolnosti teškog ubistva – izvršenje djela na svirep način i iz koristoljublja”, navodi
Reka bi neko da nije skupa injekcija za ove ljude...
A kakva nam je Nađica dusa slatka. Mogao joj je neko zarad ovoga jeftinoga marketinga objasniti kako se koristi motorna sega. Da se sa njom ne kida kao sa obicnom testerom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedino Mujovic u robi za rabotu... ostali ko migo stijepovixmc kad je gasio pozar u bijelu kosulju
https://www.antenam.net/clanak/spaji...DLKkdv3tVdHb3g
E jada od medija petparackih.. ne mozes ni turkinju tresnuti da se ne sazna
Konacno neko da se sjetio
Pokret Evropa sad predložio da ulica u Podgorici ponese ime Slavoljuba Šćekića
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...oljuba-scekica
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks