Jel bilo?
Ovo joni zove mene da te se uplašio![]()
Dim sum.
Najviše me stra' od rakova t.j. od nji'ovija nepredvidivo promjenljivih emocija. Posle ide ovaj blumoonkin znak, ali to samo važi za nju, a i ovan mi stra' unosi, jer je tvrdiglaviji od mene.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Hormoni šta'š (rakovi)
Prije par sati u šetnji i oće vode u marketu. U marketu gužva, ona se probija lagano do kase, ja uzimam vodu a ona našla kinder jaje. Rekoh: šta ćeš s tim? Pa da uzmem. I krenula napoljeReko, đe si pošla, trebamo da platimo, a ona ni 5 ni 6 viče: Ali gužva je!
(vodolija aka budući delikvent)
E kako se presmijao prodavac![]()
Last edited by tigrovo_oko; 06-07-26 at 21:34.
Dim sum.
o, da. cuti, cuti, cuti, cuti... puf. gudbaj, carli
nothing comes from violence and nothing ever could
Tačno praštam sve ali ne zaboravljam da ne bi morala iznova da praštam.
Neki ljudi jednostavno ne umiju da izađu iz iste matrice a to nije moj problem.
Vodolija![]()
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
pakao svih paklova
![]()
Ljubav ili kazna: Horoskopski znaci koji su karmički povezani
Najčešće je ovo sindikat u koji ljudi dolaze kako bi naučili teške, ali neophodne lekcije, zatvorili stare dugove i promenili se do neprepoznatljivosti.Koncept karmičke veze u astrologiji ne znači uvek „živeti srećno do kraja života“. Češće je to zajednica u koju ljudi ulaze da bi naučili teške, ali neophodne lekcije, namirili stare dugove i transformisali se do neprepoznatljivosti. Karmički partneri su privučeni neverovatnom snagom, njihova veza je poput rolerkostera, a osećaj da se „poznaju oduvek“ sprečava ih da se razdvoje.
Evo glavnih parova horoskopskih znakova čija je veza upisana u njihovu sudbinu i lekcija koje su predodređeni da nauče zajedno.1. Ovan i Vaga: Lekcija o ravnoteži između „ja“ i „MI“
Tip veze: Ose suprotnosti
Ovan je apsolutni egocentrizam, asertivnost i akcija. Vaga je diplomatija, partnerstvo i večna sumnja. Kada se sretnu, rasplamsava se iskra koja se ne može ugasiti.
Oni su dve polovine celine, u početku iritirajući jedno drugo. Ovan uči Vagu čvrstini, sposobnosti da kaže „ne“ i samoodređenju. Vaga uči Ovna kompromisu, osetljivosti i sposobnosti da sluša jedno drugo.
Dok ne nauče da usvoje međusobne kvalitete, njihov odnos će biti bojno polje. Ali kada se ova lekcija nauči, ova zajednica postaje najtrajnija i najharmoničnija.2. Bik i Škorpija: Lekcija o transformaciji i stabilnosti
Tip veze: Osa kriza i resursa
Ova veza je jedna od najtežih i najmagnetnijih u zodijaku. Bik teži materijalnoj udobnosti, miru i predvidljivosti. Škorpija je znak stalne transformacije, kriza, dubine i strasti.
Škorpija je pozvana da razbije Bikovu uobičajenu „močvaru“, da podstakne duhovni rast i da im pokaže da se svet sastoji od više od samo materijalnih stvari. Bik, za Škorpiju, služi kao „utemeljenik“, sigurno utočište koje ih uči da veruju i da ne traže zamke tamo gde ih nema.
Ovo je zavisna ljubav. Možda će se razdvojiti desetine puta, ali će biti povučeni nazad dok Bik ne pronađe unutrašnju fleksibilnost, a Škorpija ne pronađe duševni mir.3.Blizanci i Strelac: Lekcija između učenika i učitelja
Tip veze: Osa znanja i pogleda na svet
Blizanci površno prikupljaju informacije, žive ovde i sada i zanimaju ih detalji. Strelac široko posmatra svet, tražeći globalno značenje, filozofiju i duhovno vođstvo.
Za Blizance, Strelac postaje mentor, pomažući u transformaciji haotičnog znanja u koherentan sistem i sistem vrednosti. Za Strelca, Blizanci su dašak svežeg vazduha, ruše aroganciju, uče lakoći i pokazuju da se isti problem može posmatrati iz različitih perspektiva.
Oni jedno drugom pružaju ogroman intelektualni i duhovni rast. Ako prevaziđu ponos (Strelac) i neodgovornost (Blizanci), postaće idealni saputnici.4.Rak i Jarac: Lekcija između doma i dužnosti
Tip veze: Osa emocija i strukture
Rak predstavlja dušu, osećanja, porodicu i ranjivost. Jarac predstavlja krutu strukturu, karijeru, disciplinu i spoljašnja dostignuća.
Jarac često deluje hladno i bez srca Raku, ali upravo od Jarca Rak uči emocionalnu stabilnost, sposobnost da izdrži udarce i da se oslanja na sebe umesto da se rastvara u partneru. Rak, zauzvrat, topi Jarčev led, otvarajući pristup sopstvenim blokiranim osećanjima i demonstrirajući vrednost udobnosti i topline.
Ovo je zajednica u kojoj se Unutrašnje dete (Rak) i Unutrašnji roditelj (Jarac) susreću. Karma je zapečaćena kada se oboje pojave kao zrele, svesne osobe.Fali jedan par, ali ga neeema u ovome tekstu, pa koga zanima, neka malo googla5. Ribe i Devica: Lekcija između haosa i reda
Tip veze: Osa isceljenja i služenja
Devica napreduje zahvaljujući logici, analizi, mikroskopima i grafikonima. Ribe plivaju u okeanu intuicije, iluzija, kreativnosti i bezuslovne ljubavi. Oni jedno drugo vide kao vanzemaljce.
Devica je pozvana da unese strukturu u haos Riba, pomažući im da svoje briljantne ideje i snove utemelje u stvarnom svetu. Ribe, u međuvremenu, spasavaju Devicu od mentalnog pregorevanja, neuroza i stalne anksioznosti, učeći je veri, prihvatanju i ideji da se ne može sve u životu kontrolisati.
Najmističnija zajednica. Ako se prihvate, Devica dobija dušu, a Ribe čvrsto tlo.![]()
Last edited by Mylene; Today at 20:37.
Mislim da niko više nije povezan karmički od mene i moje Kume.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks