Da se uozbiljim, ništa protiv, mogu pogledat'. Samo sam vrlo picky.
Ali se zamislim - lik koji je napucan i još pride ima neko rasno kuče. Izdržali bi dva dana bez trećeg jer bi se posvađali, i to smrtno i trajno, oko količine jaja, mesa i ribe
Sa skejtom imam jedno lijepo i jedno loše iskustvo i ožiljak na zglobu lijevog stopala. Mlados' ludos'.
Ubih danas, a sad mi se već i rabota namnožila, ali kad sam si lijepo ovako digla vibru nije mi ža'. To je dio bizMis priče
Odoh![]()
Last edited by tigrovo_oko; Today at 10:36.
Dim sum.
Last edited by starwalker; Today at 10:49.
The more things change, the more they stay the same.
Lakse je s Rambom sjes no s ovim![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
E ja nisam samo na to mislio. Odmah mi je kao asocijacija pao vladika Grigorijea s njim mislim da se moze śes
Moglo. Pominjali smo ga na drugoj temi, mislim da sam kacio neke tekstove o muzici sto je pisao a skoro je ugostio osnivaca tuxedomoona. Skecers
Inace mi je bas izazovno (posljednje vrijeme) naci nesto od patika da mi legne ono bas. Volio bih da dovede neko footlocker
Last edited by nicky; Today at 11:54.
E ako znam - đe su nestali ovi muškarci, makar je vama lako i jednostavno, ovo je što se veli klasika koja nikad izać iz mode neće ma koliko godina imali
Lan, šulja na pruge, espadrile, osmijeh i laganini![]()
Dim sum.
Jesmo li "izgoreli" 60% forumaša danas na njihovu temu ili 100%![]()
Dim sum.
Sorc do koljena
Sorc iznad koljena do po' butinefilipinski bakla, guglaj sto je
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Samo si/ste ljubomoran/i
Ne treba vala, sve imam kroz butike i nije preskupo.
Dim sum.
A kako ovi sa kratkim shortcem sjednu a da im je ugodno no dobro njihova rabota.Treba misliti i na Organ a ne samo na fešn.![]()
Ahahhahhah slatkiši
Budimo realni, nije mu loša ni sisa
Pooyyy
Dim sum.
Tigrice miči se sa sunca, brinemo se![]()
The more things change, the more they stay the same.
Znači pakao sad se ne mogu riješiti muških patika na gugl i đe god uđem a i pomami me @tigrovo_oko s ovim šortzevima gledam a to nikad ne gledam koji kakav športz nosi treba i u hardver i softver da počistim hostori.
A samo sam htjela da vidim koje su ergonomski najbolje za teren.Umjesto odmah lijepo da uđoh u delta plus.
Ovaj šoping za muškarca je gola navlakuša.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne brinite se - to vam je bzv rabota, slomiću neđe nogu ili past s vespeA nisam rekla ni 0,0005 dio što sve moj skener obradi, stornira, škartira, vrednuje i lomi se
opušteno, može vam ga biti
![]()
Dim sum.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks