srećom, ne dijelim vrijednosti bilo kakve sa glasačima njegovim. pazim ja na svoju higijenu itekako![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nalni-projekat
Kako Kos, Ursula, ko li vec pospremi CG parlament. Prelome u mozgu bez mozganja. No ako ce to pomoci gradjanima Crne Gore da sto lakse napuste Crnu Goru onda jedna od rijetkih odluka nacionalnog parlamenta kojom se benefitira i valorizuje obican gradjanin.
Polinezija gospodo.
Hahahaaha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
a greote, vele razvod mala smrt
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad pukne tikve sve što kažu jedni o drugima je istina.
Pa eto odjednom se saznade da je pobjeda osvježivača 2020 izborena Vučićevim parama. Neki džakovi para, ovo ono…
I jednim procentom korisnih idiota…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Vatrogascima i dalje nedostaju vozila i oprema
Istraživanje Instituta alternativa pokazuje da se službe zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i dalje suočavaju s nedostatkom vozila i opreme, uprkos ulaganjima iz opštinskih budžeta, donacijama i podršci Ministarstva unutrašnjih poslova.
Većina lokalnih službi navodi da su im potrebna nova vatrogasna vozila, posebno za gašenje šumskih požara i tehničke intervencije, dok je dio postojećeg voznog parka zastario ili neispravan. Prema podacima MUP-a, svako šesto vozilo u opštinskim službama nije u funkciji.
Do kraja godine planirana je nabavka 13 specijalizovanih vatrogasnih vozila kroz međunarodne projekte, a za sezonu 2027. predviđena je dodatna oprema i vozila vrijedna oko četiri miliona eura. U međuvremenu, pojedine opštine poput Podgorice, Nikšića, Bara i Cetinja već su obnovile dio svoje opreme.
Iako se kapaciteti postepeno unapređuju, stručnjaci upozoravaju da su ulaganja i dalje nedovoljna za trajno rješavanje problema, posebno u manje razvijenim opštinama i područjima koja su često pogođena šumskim požarima.
https://mladiniksica.me/vatrogascima...zila-i-oprema/
Last edited by nicky; Today at 15:11.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks