Obožavam moje lude kolege.Ahahaha
Reko taj ti se iz parfimerije nije vadio u Italiju đe me s njim poslaše..drugi dodaje pravi muškarac smrdi na znoj da se nadovežem na ove vaše priče o majici "smrdljivoj"
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@nicky
Jel on išta u život opalio osim žene ahahahha kralj.
Ne pale se žene na takve likove JBG.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 10:57.
Opalio je novcanu kaznu jer se ova nije palila na njega![]()
Pričao je neđe da joj je ostao dužan, pošto su zbog tog stiha htjeli da mu cenzurišu pjesmu pa je sama Vesna ugrirala da ga ne diraju.
A đe zadnji put kad ga viđeh u Novi uhvati me nikotinska kriza neđelja a on dimi li dimi tek jedan reče ide do trafike reko zajebi Ramba..a kada smo zborili u njegovoj solarnoj jedrilici i eko projektima ahahha muziku pominjala nisam..a mjesto mu u kafanu znam i ćošak koji se zabije.
Veke smekerski.
Oslovljavas li ga sa Rambo ili Antonije![]()
Makse makse ja ka jedva čekam da ga upoznam on se slučajno taj dan uvuka u ćošak kafane reko što da činim piće da mu pošaljem nema druge no viđeh bez duvana ostala a on dimi ka remorker još mi više udara na krizu nadobudni lik teško nadobudan reko zajebi.
I o muzici da mu pričam a jes jes tamo naručio da piči neki jazz na njegovu volju dobra plej lista..reko zajebi muziku pokreni eko priču i projekte i to jer će da ti se kurči na temu muziku..al se kurči i na te teme..reko zajebi lika neka ga sam tamo u ćošak.Sa njegovim bubicama u glavu.A kako ne volim nadobudne likove.
Kakvo oko imas, skenera realno si i prije znala kakav je no aj
Ja sam ti skener nad skenerima skeniram bolje no od ijednog skenera na svijet.
No koji će mi to Q.
Koji će mi to Q.
Veli ja kad bi mi žena izašla iz betonjerke ahahahah čeka bi je batak iz Gurmana i joint.
Ahahaha kakav lik kakav lik ne pričam o Rambu.
LOL
Kako ti znaš da budeš naivna
Sjedao sam 100x na mjestima gdje se i on pojavljivao i naravno da se nisam obrnuo da ga upoznam. Te nadobudne domaće nazovi zvijede treba ignorisati kao zadnju ološ.
Ista svar sa Georgijevim, respekt za muziku al kao pojava van scene - no comment
The more things change, the more they stay the same.
Limenka tuborga na EXIT sedam i po eura ahahahhaha.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I koji Q je sa tim VIP likovima navikli da se neko s njima fotka i da im uzima autograme mislim se nosite se u Q krasni ko ste vi JBT nisam ja idiot ali neka neka sve okey sve okey.
Je li ovo i Dejo Savićević u spot.JBT kakvi..da mi je da sam umrla u nezanje za ovaj jebeni projekat.
Legendarni spot i pjesma. I kupanje na slovensku plazu uz nju sredinom 90ih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
On i ja smo tu neđe u misli.Ali najabolje da sjedimo za poseban sto.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:00.
Yebao me Vojkov vrući sinoć. Razvalio.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks