Ima jedna porodica, troje djece.Dijele jedan telefon.Dobri djaci osnovci.
Ako roditelji prihvate poklon,da li.mogu da vas spojim sa njima i koga od vas? Ponosni su ljudi cak ima i jedan problem,otac smatra da im to jos uvjek ne treba.Ali ako uspijem da ih nagovorim nekako preko djece,ponavljam mogu li da vas spojim sa njima pa vi dalje odradite.
Imam poneki kabal ako vam treba,VGA,HDMI,kabal za napajanje i jos neke druge kablove.Imam i.napajanje,sa sata kablovima i jedan adapter sa SATA na ATA
Takodjer voljan sam da poklonim kuciste dua core ,samo da nadjem neku graficku(moju sam poklonio)Stariji je racunar ali je mogao da pokrene war thunder do prije pola godinr. Grafiku cu kupiti ili negdje nabaviti polovnu i eto imate.jos jedno kuciste sa 4 GB RAM i malo jacim intel dual core koji zapravo ima 4 jezgra.
Evo i racunara,racunajte da ce sjutra biti ugradjena graficka.![]()
Last edited by Pobro83; 18-05-25 at 09:54.
Imam trenutno nekih obavza, i mislim da ne mogu se organzovati, ali ako prihvate slobodno ponudi jos jedno kuciste / imam jedan stariji racunar mislim da je i5 druge generacije ddr 3 mogu ga srediti, nemam monitor, mis i tastaturu / ali ako neko ovdje ima nesto starije da dodamo da se sastavi konfirugiracija ponudi slobodno.Ako prihvate javi pa cemo se organizovati u naredno nekoliko dana
Last edited by NAND; 19-05-25 at 12:16. Reason: dopuna
Računajte od mene monitor da imate.
Imam neki 19" ili 22".
Provjeriću.
Ja imam tri laptopa
2 fujitsu lifebook, nesipravna. Može da posluži za djelove.
Lenovo, okej za osnovne stvari, youtube i word. Ima punjač, ne sjećam se da li baterija drži.
Bez hdd-a su.
2 monitora manja
2 štampača, jedan sa skenerom.
Nisu korišteni odavno, ali mislim da su oba ispravni. Ne znam imam li kablove još uvijek.
Ja imam hard diskova dosta. Imam i dosta starijih komponenti. Ako nesto zatreba javite mi porukom pa mogu potraziti.
Društvo
https://forum.cdm.me/showthread.php?p=6296023
Ipak nemam ssd. Mislio sam da imam, ali nema ga, pa nema
Ako je neko raspoložen da donira bilo bi dobro. Ima jeftinih hdd za kupit, ali ne bih to. Takođe, fali punjač
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks