Ahahahahahahah, svojim sam očima dva puta gledao kako su ga bačali u more, jer ih nije htio puštitI nije bio baš toliko mekan
No, evo, i Mojsija da potkrijepimo izgubljenim bajkama, da se ipak ne zaborave-
Više od dvije decenije je krofne (popodne) i burek(ujutro) na Mogren, koji je bio praktično jedina plaža koja se koristila, prodavao jedan lokalni bračni par, ja ih pamtim već u ozbiljne godine.
Gospođa je pravila, domaće, a Gospodin je većinom prodavao. U komplet odijelo obučen, sa sve bijelom košuljom, bez kravate, ali vazda čist kao suza.
Pamtim kad su mu se jednom bureci rasuli u onaj pijesak, klinci smo bili ali smo mu sa strahopoštovanjem pomogli da ih pokupi.
Iz pijeteta neću imenovat te ljude, a poneko, odavde, i malo stariji, će ih znat.
Ali tu ide naravnoučenije, Mojsije- od tih krofni i bureka, njih dvoje su dvije kuće u budvansko polje ozidali. Eto ih kuće i dan danas stoje. Mora da je što nisu imali pasoše, pa nisu imali kuđ drugo bez da rade ko crnci![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Neki idealizuju, a neki skrnave..
To samo znači da je bio j dobar i loš, kako za koga. Uostalom kao i svaki sistem
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakav god je bio ova korporacijska mafija je daleko gora.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by starwalker; 06-07-26 at 16:54.
The more things change, the more they stay the same.
@Mojsije savršeno ti odgovara avatar.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Sve mi se čini da su ovi što im je lijepo bilo sa primorja![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Paklene su bile devedesete za odrastati - jasno samo po sebi, a potvrđeno i danas na ovoj temi
Pa sto znam meni su bile lijepe....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne bi ja mijenja te godine. Valjda je moralo tako bit'.
Ne znam bi li ovome što pravi ove AI video zada da napravi jedan sa temom: svaku noć mau-mau na parapet ispred zgrade do 2-3 ujutro, pale se macole onom ko izgubi a partija traje max 2-3 min. Takvog ozvanjanja glava...uffff. Pretekneš cijeli mjesec sa 3-4 marke džeparca što je današnjih 8€. DPS ti sipa gorivo i da ti plakat da ideš s njim na zalijepljenu zadnju šoferšajbnu na nekakve promocije i mitinge a mi fiatom uno na more....
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#youcankissourwhiteass
![]()
Dim sum.
Nije da se falim, ali nabavih u Lidlu parnu stanicu - sipam vode i vozim.
Dim sum.
A to je bilo prije one priče, no sam tek skoro počela da koristimbiće ne kukaj.
Dim sum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks