Meta je prejako navukla ljude da svuda na izvol'te objavljuju svoje fotke i klipove iz svakodnevnih situacija plus da redovno to osvježavaju... hraneći AI kao krvoločnu zvijer. Kakva neviđena predaja integriteta![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ka leptirice na ulične svjetiljke, star.
U to ime numera..vještačka inteligencija ekvivalent vještačkoj svjetlosti.Mislim da ćeš ti shvatit.
"Ali ne znaju da je tu kraj
Da ih ubija njena svetlosti sjaj
Ali ne znaju da je tu kraj
Da ih ubija njena svetlosti sjaj"...
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 04-07-26 at 16:00.
...a imam ja nažalost ljude koji mi znače u priči o kojoj pričaš star boli to sve zbog njih.
Ma nebitno znaš i sam.
Evo, pola godine traje moja agonija, pa bi red bio da se pozalim. Google Gemini je apsolutno NEMOGUCE apgrejdovati u Gemini Pro pretplatnicki paket, niti u bilo koji drugi koji se placa. Prosto, ne dozvoljava iz Crne Gore. Ja se ne sjecam sad kako sam instalirao Gemini, ali ja sad uopste i ne mogu da ga nadjem u Google Play prodavnici. Ne postoji! A informisao sam se sa Chat GPT i sa Gemini i oba mi govore isto: novcana transakcija preko Google naloga iz Crne Gore ne mozeee! Razlog? Razlog su legislativa, zakoni, poreski propisi, koji nisu uskladjeni sa regulativom EU. Ali mi smo neki lider u regionu, znas... Da bude bolnije, Gemini mi izbacuje listu, dozvoljeno je iz Albanije, Sjeverne Makedonije, Srbije, Bosne... samo je Crna Gora gubava! Ljudi, dodje mi da vristim! Ja kapiram da bih mogao to iz inostranstva da rijesim, tj. da mi neko zavrsi, ali Gemini kaze da, onog trenutka kada Google detektuje da nalog koristis iz Crne Gore, moze momentalno da ti uskrati Pro paket. Ljepota... Pa, nda, mozes da koristis VPN i tako se ciganises, do jednog trenutka... Ne znam do kad cemo mi biti ovakav "lider u regionu"? Poseerem se u nas i u nase propise i neuskladjenost sa EU... Do kad ce to da traje?? Vec pola godine izludjeh!!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja sam kupio preko G2A Gemini Pro i u ubacili su me u neki family paket i evo sve radi odlicno preko godinu dana. Ali opet Chat GPT Plus je dosta bolji, narocito za kodiranja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma, meni treba za generisanje videa, Gemini ima VEO model, koji je bas bas ono sto meni treba.
Brate, mozes li meni to zavrsiti?![]()
Moj bratanic isto ima Gemini Pro, tako sam se i upoznao sa dometima VEO modela. Ali to mu je sluzbeni nalog iz Bg, a on konstantno drzi VPN upaljenim itd...
Mozda ti ne daju jer si Srbin iz CGJa bih rekao da moze.
Udji u google nalog. Obrisi postojecipayment method i napravi novi na americku adresu. Imas pravoslavnu ckrvu u Cikago pa se na tu adresu upisi
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks