Sent from my iPhone using Tapatalk
Slatkiiiiiiiš![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Izbaci mi gugl fotos svd fotke mačkoza hahah prelijep pregled kroz CG.
To su gangsteri.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne volim Malinoe kao rasu,od kako su se pojavili kod nas,a najgore je što ih uzimaju ljudi koji nikad dodir sa psima nisu imali a ni gram mozga kad im je to prvi pas.
A za tebe znam da ga držiš bolje no čuveni Cezar i ovaj tvoj je zaista lijep
Neka mi ne zamjere ostali koji ga imaju,ali eto morao sam reć'.
...
Hvala!!!!
A slozio bih se sa tobom oko toga da ga ljudi uzmu, a nemaju ama bas nikakvog iskustva sa psima. Sa njima treba ozbiljan rad i to rano da se pocne. S obizorm na njihovu inteliganciju lako shvate kad mogu kako oni oce. Zato i traze iskusnog vlasnika. Ne kazem da neko neiskusan ne moze postici dobre rezultate sa njima, ali ako je uporan i spreman da uci i odvoji dosta vremena.
Razumijem da ih ne volis, ali mislim da bi se odlucio da ga uzmes, vrlo brzo bi promijenio misljenje. Kad bi vidio koliko su pametni i kojom brznom uce, i koliko su mazni i koliko se brzo i jako vezu za porodicu. Jeste, ostri su i dominanti psi, i nijesu za svakoga, ali uz pravilan rad i ljubav....to se vrati stostruko. Dodje iz cista mira, nicim izazvan i ne mrda dok se ne izmazi..i onda preko vrata
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa prije će biti da ne volim te vlasnike koji pod 1 nisu sami vaspitani kako treba,a ne da vaspitavaju odjednom psa koji je aktivan NON STOP i traži rad i samo rad,i sve ostalo,šetnju,trčanje,itd,
Doduše,vjerovatno i sam srećeš primjerke koji nisu atraktivni,dok ovaj tvoj je sasvim druga priča![]()
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks