Biti cu ozbiljan za razliku od tebe u vecini situacija i odgovoriti ti na ona pitanja gdje imam odgovore.
1.) Tacno, ima ali eto izgleda da to ne rade svi bas tacno. Ne znam za Osmanagica pa ne mogu da komentarisem ali "Auto Dubrovnik" je pun idiota (i dalje stoji, pozdravi Soldu kada budes opet tamo :P) te su veoma, veoma cuveni po naplacivanju imagirnih usluga te me zato i cudi cijela tvoja prica oko servisa u Dubrovniku. Pod imaginarnim uslugama mislim na to da i za stvari koje se rade max 1h naplate satnicu od 3h.

2.) Jos jednom, za Osmanagica ne znam ali ako si bio kod njih 2023/2024. nisu ti dali dobar info, servis u CG za Opel Mokku EV je na 25k km. Da bude sve jos interesantnije niti jedan jedini model Mokke nema servis na 20k u CG/HR.
3.) Pogledaj 1 + 2. Tu je samo pitanje koje je zlo losije rekao bih, al' posto licno nemam iskustva sa Osmanagicom neka neko drugi da misljenje.
4.) Dok god su isti model i isto godiste ne postoji. Razlike nastaju od drzave do drzave, a za Opela i CG su totalno drugi intervali (nebitno jel' EV ili ICE) naspram recimo CRO/BIH/DE.
---
Edit:
Da ti dam primjer servisa i odstupanja. Evo Skoda, ULTRA AUTO Dubrovnik i DAJMI Herceg Novi.
U Dubrovniku mi kazu da na prvom servisu ne mijenjaju filter vazduha (naravno da sam zamijenio svakako), u Herceg Novom ga navedu kao obavezan. Oba servisa ovlastena, u obje zemlje isti servisni intervali u ovom slucaju. xD
Bookmarks