ova druga, sa blur i crystal method definitivno. mislim da jos uvijek negdje imam instalacioni CD.
ista prica i kod mene, i sigurno ima najvise do toga ko je na cemu igrao igrice.... ali, ali, ali FIFA98? niste igrali? ne? neznamstadavamkazem.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
a, recimo da nisam ni blizu toliki doktor za igrice, bas odavno nista ne igram, tako da ce odgovor biti vise nego meeeeeeeeeeeeeh - fifa98, gran turismo, tony hawk (par puta upalio samo zbog soundtracka), od originalnih pustim nekad kojija konda (super mario, zelda).
Koji je Tony Hawk u pitanju? Ja sam samo igrao dvojku i tu su mi favoriti RATM - Guerilla Radio i Fu Manchu - Evil Eye.
Nekako te baš ne mogu zamisliti uz Crystal Method FIFA 98, to je meni na suprotnom kraju od tvog indie rock folk acoustic dreampop shoegaze spektra.
eeeeih, slusalo se svasta tih godina. imao sam crystal method - vegas i spawn OST (crystal method & filter - trip like i do remix je side 1 track 1) na audiokazetama prije FIFE.
tony hawk i 1 (dead kennedys, suicidal tendencies, the suicide machines...) i 2 (bad religion, RATM, fu manchu...). pa ih spojih.
Zabi nesto poena Kar za lejkerse u ljetnjoj ligi odmah ocekivanja, nada da je kradja drafta.
Kao mogao i u loteri.
A decko realno Broni Dzejms.U svakom segmentu nedovrsen.
Ali kao pao nisko ocekivalo se mnogo ranije...
Delulu slavljenice odlaska Lebrona i glejzeru svega sto dolazi nakon njega, odi i pogledaj kako igra Derijus Ejkuf pa onda dodji i slavi Kara.
Kako znaju izabrat te likove koji su tvineri samio zato sto imaju ruke do poda, to mi je najjaca misterija ikad.
Da je to stvarno faktor THT bi bio sila a ne 20min po mecu u Feneru stalno problem s faulovima. Dzaba ruke do poda kad tijelo ka sifunjer, ne moze proc kroz guzvu, ne moze ispratit brzog igraca da ga ne odgurne, ne moze loptu kontrolisat na malom prostoru.
Tako ovaj Kar ko glista, za 1-2 poziciju a ne znas tacno za koju, a kako mu ruke do poda odusevljenje sto moze i trojku da pokrije.
Pa e, dzimija Batlera i Lebrona Dzejmsa ce pricuvat u PO utakmici.
Pazi debila.
Ovi nam ebase oca. Ovi godinama onanisu na Jokica.
Nemaju dva basketa odigrana i 10 cijelih odgledanih utakmica.
Pa veli luka medju najboljim ofanzivcima u istoriji.
Jeste faketni debilko, bas je sutiranje step bek trojki i kukanje kod sudija reccept za PO.
Pogodio je tu jednu bitnu step bek trojku, na sledecu ce se pricekat.
Bukvalno je Lukina karijera na ledjima drugih.
RM - jeste, on je kao klinac bio najvazniji igrac. Bukvalno bi taj RM osvojio da minuta nije igrao.
Slovenija - Goran Dragic i Prepelic.
Dalas u finale - PJ Vosington.
Last edited by Bruda; Today at 02:06.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks