Page 702 of 702 FirstFirst ... 202602652692698699700701702
Results 17,526 to 17,540 of 17540

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    255
    Thanked in
    199 Posts

Janica rece da mu 5 likova predlozeno, svi visoki rejting, ali nijedan nije htio.

Pa ce nekog veterana nac.

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Konor Mekgregor ako se ne ubije od nekih PEDs-a za ovaj meč sa Holloway-em, crno mu se piše.

Thanks Thanks Given 
    900
    Thanks Thanks Received 
    1,038
    Thanked in
    849 Posts

Mozda Conor ima neke udaracke sanse u 1. i 2. rundi, poslije pogibje, a pitanje je i u kakvom je stanju Max, naprimao se dosta batina u zadnjim mecevima.

4. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    518
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    904 Posts

Mene vise brine psiha Konora ako izgubi prekidom ili primi dobre batine, jer se navodno vratio zdravim stilovima zivota. Bojim se da potonje ne bude gore od prethodnoga. Ako dodje do meca

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Ne znam jeste li ispratili bili ovo to se desilo za vrijeme UFC 250 White House eventa.

Erik Trump, sin od Donalda Trump-a je navodno neposredno pred event poslao bio Danielu Cormieru niz poruka na X platformi.
    Traio mu insajderske informacije o fizičkom zdravlju boraca, kako bi navodno mogao da se kladi i zaradi novac.
    Daniel Cormier nakon toga objavljuje na X platformi post gdje se vide sve te poruke u kojem proziva svakoga ko eli na ovakav način da pokvari taj event i generalno MMA sport.
    Odmah nakon toga Eric Trump objavljuje da se radi o nekom hakovanju ili AI manipulaciji, da on nije nikome nita slao.
    15 minuta nakon toga Daniel Cormier brie tu objavu sa X-a, a na pitanja novinara kae da to on nije objavio i da je i njemu neko hakovao nalog. I tačno se vidi po njegovom odgovoru da DC ne priča istinu.

E većina ovih analitičara (kao i ovaj na ovom videu) misli da je Eric Trump jednostavno htio da da zaradi pare od kladionica na osnovu informacija koje bi mu DC dao.

Meni je pala na pamet neka druga teorija, koja ne mora da znači da je tačna, ali meni lično ima smisla.

Evo pola godine se Dana White ali kako u UFC vie skoro nita ne radi, već sve to to je ranije radio su preuzeli drugi ljudi. Ovo moe da znači da mu se malo po malo priprema smjena. A druga stvar Dana White isto ima nekih zdravstvenih problema, i onda ne moe vie ni da radi kao prije.
    Davno negdje se pominjao DC kao njegov nasljednik, da on treba da zamijeni Dana White-a i da preuzme kormilo UFC-a.

Ja mislim da je čitava ova kontroverza u vezi sa Eric Trump-om bila bezbjedonosna provjera. Ali ne klasična bezbjedonosna provjera gdje bi se vidjelo da li je DC korumpiran i da li bi izaao u susret sinu predsjednika drave sa insajderskim informacijama. Nego da se vidi da li bi prećutao čitavu tu interakciju. Da li bi sačuvao obraz Eric Trump-u, iako smatra da je on lo i korumpiran čovjek.

Da je DC ćutao o tome, onda mislim da bi uspjeno proao bezbjedonosnu provjeru. Ali poto je DC odmah objavio na X platformi kako se gnua svega toga, i samim tim razotkrio Eric Trump-a, on je ja mislim pao na tom testu.
    Ako je bilo u planu da se postavi DC na mjesto efa UFC-a, on bi sigurno bio izloen ko zna kakvim informacijama i saznanjima koji se kose sa njegovim moralnim i drugim stavovima. E ako bi tada DC počeo isto ovako da razotkriva svu korupciju preko drutvenih mrea, to bi onda bio veliki problem.

Tako da mislim da su određeni hakeri plaćeni da hakuju nalog Eric Trump-a, poalju sve ove poruke DC-u, na taj način odrade ovu bezbjedonosnu provjeru, na koju je DC pao. Eric Trump posle objavio da nema veze sa time, kao to nema, jer vjerovatno ni ne zna nita o tome. A zaključak svega ovoga je da DC nikad neće postati ef UFC-a, od straha da počne da razotkriva ko zna kakve nelegalne eme. A i neka neće, lik je jo jednom pokazao da je dobar, poten, i na strani pravde, i svaka mu čast za to.

Sve ovo to sam napisao uzmite sa zrnom soli, jer ovo su samo neke moje analize i viđenja, to ne znači da je to ba tako.

Thanks Thanks Given 
    900
    Thanks Thanks Received 
    1,038
    Thanked in
    849 Posts

Vidio sam to par dana nakon eventa, ja ipak mislim da je Eric htio da na brzinu napravi koji milion, ipak je on blizak sa Danom, starim gemblerom koji ima otvorene racune u svakom Vegaskom kazinu DC je vjerovatno dobio instrukcije da obrise post, vjerovatno takodje od Dane, poznato je da je blizak sa Trumpovima i da je bas lojalan bliskim ljudima. Eric je ove godine zaradio brdo para na crypto marketu, a sve kroz manpilacije marketa koje mu je licno tata Donald namjestao, za sebe, drugare iz Black Rocka itd. Cak se pojavila info da mu je ovaj ili onaj drugi sin ulozio ogromne pare u akcije neke firme koja pravi ratne dronove, sve neposredno pred pocetak rata, a "slucajno" se zadesilo da je USA vojska koristila bas te u ratu sa Iranom i prodavala Izraelu, tako da kad su Trampuljici u pitanju, nista nije slucajno i vjerovatno je postojao neko ranije ko je davao tipove za kladjenje Ericu pa je mislio da je i DC dio toga, a na Polymarket se klade jaki igraci sa cryptom i onda je kasnije tesko i dokazati. A Danin naslednik je valjda Hunter Kembel. Ovo je moj stav oko toga

8. The Following 2 Users Say Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Ali upravo mi je to čudno, ovo su likovi koji ganjaju milijarde, šta im znače milioni od kocke ako je ulog obraz?

Thanks Thanks Given 
    900
    Thanks Thanks Received 
    1,038
    Thanked in
    849 Posts

Quote Originally Posted by Solid View Post
    Ali upravo mi je to čudno, ovo su likovi koji ganjaju milijarde, ta im znače milioni od kocke ako je ulog obraz?
    A meni licno ta ekipa ne djeluju kao ljudi sa moralnim kompasom, kad vidis u sta se sve pominju i u cemu ucestvuju, od genocida do pedofilije, njima je ovo kao nama da odemo na kafu nedje a i u borbama su prilicno brzo zaradjene pare, tipa kroz 15min si dobar par miliona.

11. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Quote Originally Posted by starovaroshki View Post
    A meni licno ta ekipa ne djeluju kao ljudi sa moralnim kompasom, kad vidis u sta se sve pominju i u cemu ucestvuju, od genocida do pedofilije, njima je ovo kao nama da odemo na kafu nedje a i u borbama su prilicno brzo zaradjene pare, tipa kroz 15min si dobar par miliona.
    A to jes, ovo su neki totalni demoni, njemu je odradit' prevaru ka meni i tebi popit čašu vode hahaha.

13. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    900
    Thanks Thanks Received 
    1,038
    Thanked in
    849 Posts

A to jes, ovo su neki totalni demoni, njemu je odradit' prevaru ka meni i tebi popit čau vode hahaha.
    Bukvalno

Thanks Thanks Given 
    900
    Thanks Thanks Received 
    1,038
    Thanked in
    849 Posts

16. The Following 3 Users Say Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Ali upravo mi je to čudno, ovo su likovi koji ganjaju milijarde, ta im znače milioni od kocke ako je ulog obraz?
    Dolar po dolar, milijarda. Recimo sami Tramp prije neki mjesec hvalio neku firmu na sva usta, iako je bila tuena zbog nekog proizvoda koji truje ljude. Zaboravih kako se zove firma, ali u objavljenim Trampovim finansijskim iskazima vidi se da je kupio akcije te firme u vrijednosti 500 hiljada dolara. Ona prevara sa Tramp telefonima mu je donijela nekoliko desetina miliona dolara, nije donijela milijarde. Najmlađi sin mu je kupio nafte u vrijednosti 50 miliona par sati prije nego to je zaratio sa Iranom, a i te pare koje je uloio "zaradio" je putem Trampove kripto prevare koju je za njega organizovao lik kojeg je pomilovao i oslobodio zatvorske kazne na koju je bio osuđen zbog kripto prevare.

Sve to na stranu, ljudima je veći merak kad neto dobiju kockanjem nego kad zarade pare. Nijedan milioner ili mijarder koji sipa pare u kockarnice nije svoje milione ili milijarde zaradio kockajući se, niti imaju ambicija da na kocki dobiju vie nego to već imaju.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

18. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Odma mi Algoritam izbači ovo, au:

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    255
    Thanked in
    199 Posts

Kako je Lukas prosao, je li on makar pola milke uzeo?

Kako bih samarao one bubuljicave debilcice sto iskacu iz frizidera s pricom o kripto...
    Sve ih treba na prinudni rad s motikom.

22. The Following User Says Thank You to Bruda For This Useful Post:

Page 702 of 702 FirstFirst ... 202602652692698699700701702

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)