E karaktera..veli, oćemo neđe reko sama sam niđe mi se ne ide da iskuliram..dođi da kuliramo..imam dobru šljivu tebi pivo da uzmem reko ne meni sladoled od burbon vanile.
@extravaganca toEto zato ja nikad ne obećavam.haha
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Q karakter.
Jedino me tješi što ja mjeračim jednu dok drugi cEpaju tri kakav odnos prema rakiji ahahh ono samo naiskap.E ne bi ovi veče za ne znam koju kafanu mjenjala sile nema.Čovjek koji mu je dao radio je samo za sebe tačno se osjeća bez trunke mutljavine.Samu dušu voća u likvid.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
...e to je e to je potpun odgovor što @extravaganca ne volim tekilu i votku.
Nemaju mi dušu.Ali voćna rakija.Zatvoriš oči zato mi je drago što nisam u kafani..zatvoriš oči a neki vjetar pirka..zatvoriš oči i ako je dobra sve vidiš i sve osjetiš..mirise i ukuse voćnjaka.A onda je mirišeš u ovakvoj čaši.Pa mirišeš praznu čašu.Ova ništa baš ništa nema da to smeta.Gram dodatog šećera nema onog odvratnog mirisa kad se šećer nađe u fermentaciju od repe.Samo voće, samo voće.
I to kakvo!
I pustiš neku za svoju dušu muziku.
Nikad meni nikad nije bio cilj da se napijem nego opijem ljepotom pića.A to se u kafani ne može sve te i kafani ometa i ljudi i mirisi sve.Etanol samo radi tu u fulu.
Sorri na dužini posta poslah ga u krevet eksaša ahahaha trebalo mi je s njom nasamo da ostanem o ostavim svoje misli.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U pravu si. Votka i tekila nisu za meračenje. Dobra šljiva stvarno daje posebne mirise. Ove druge rakije mi nemaju to nešto. Znaju da mirišu lijepo ali nijwsna kao šljiva. Kad pominješ piće i mirise, kako mi je ostao u sjećanju fenomenalan miris bijelog vina što sam pio u konobu blizu Pelješkog mosta, pominjao sam. Takvo nešto nisam odavno osjetio.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije šljiva ipak je uzeo dunju to je tek mudato da čovjek u dunju grama šećera nije dodao.Leskovčanka sorta.On mu je rezao pa mu je dao jednu flašu da mu zahvali jer nije htio da mu naplati.Ja sad mislim da tog čovjeka moram da upoznam.
Mislim ta stabla i kazan.
Mira nemam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks