Vidio sam to par dana nakon eventa, ja ipak mislim da je Eric htio da na brzinu napravi koji milion, ipak je on blizak sa Danom, starim gemblerom koji ima otvorene racune u svakom Vegaskom kazinuDC je vjerovatno dobio instrukcije da obrise post, vjerovatno takodje od Dane, poznato je da je blizak sa Trumpovima i da je bas lojalan bliskim ljudima. Eric je ove godine zaradio brdo para na crypto marketu, a sve kroz manpilacije marketa koje mu je licno tata Donald namjestao, za sebe, drugare iz Black Rocka itd. Cak se pojavila info da mu je ovaj ili onaj drugi sin ulozio ogromne pare u akcije neke firme koja pravi ratne dronove, sve neposredno pred pocetak rata, a "slucajno" se zadesilo da je USA vojska koristila bas te u ratu sa Iranom i prodavala Izraelu, tako da kad su Trampuljici u pitanju, nista nije slucajno i vjerovatno je postojao neko ranije ko je davao tipove za kladjenje Ericu pa je mislio da je i DC dio toga, a na Polymarket se klade jaki igraci sa cryptom i onda je kasnije tesko i dokazati. A Danin naslednik je valjda Hunter Kembel. Ovo je moj stav oko toga
![]()

DC je vjerovatno dobio instrukcije da obrise post, vjerovatno takodje od Dane, poznato je da je blizak sa Trumpovima i da je bas lojalan bliskim ljudima. Eric je ove godine zaradio brdo para na crypto marketu, a sve kroz manpilacije marketa koje mu je licno tata Donald namjestao, za sebe, drugare iz Black Rocka itd. Cak se pojavila info da mu je ovaj ili onaj drugi sin ulozio ogromne pare u akcije neke firme koja pravi ratne dronove, sve neposredno pred pocetak rata, a "slucajno" se zadesilo da je USA vojska koristila bas te u ratu sa Iranom i prodavala Izraelu, tako da kad su Trampuljici u pitanju, nista nije slucajno i vjerovatno je postojao neko ranije ko je davao tipove za kladjenje Ericu pa je mislio da je i DC dio toga, a na Polymarket se klade jaki igraci sa cryptom i onda je kasnije tesko i dokazati. A Danin naslednik je valjda Hunter Kembel. Ovo je moj stav oko toga
Reply With Quote
Bookmarks