jestem posle sijenke, merkur je krenuo i kaze drzi jezik za zubima do skoro mjesec
jestem posle sijenke, merkur je krenuo i kaze drzi jezik za zubima do skoro mjesec
nothing comes from violence and nothing ever could
Vele i da će na nas Bikove da utiče tako što će nas staviti na test da se vidi sa kojim lošim obrascima smo raskrstili a šta još imamo da raščivijamo... Kako su krenuli snovi ovih par dana! Podsvijest šiba, ne patiše.
Ovaj Pun Mjesec u Jarcu me nagonio da otvorim temu Q nisam ja.
Vodolija
Jesi, jesi dok sam ja mirno spavala ali ispravila sam ti to na pravi pravac.
Djevica
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Taurusi, jel istina ovo da vas prati glas da imate zmiju u novčaniku?Imam par poznanika, okej ljudi, al € im je kao poklopac od šahta
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ja znam i musko i zensko i, sudeci po njima, nije istina. Naprotiv.
Eo pitao sam AI. Veli na trećem su mjestu.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Samo svojim čulima (posebnom petom i po) vjeruj ;D
Vid stvarno
![]()
boze, osjecam se kvalitetno.
Hahaha moj slučaj.Mora i podznak da se gleda.
A koji Q znači sav taj novac.
Vodolija
Neka mala.
Devica
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja jarac, u podznaku strijelac...koje su to visinske razlike, mamma mia...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Saldo nula![]()
Eto tako.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja sam jarac, brat strijelac, to koliko ja mogu da potrošim bez problema on ni u snovima to ne bi uradio.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali veli vodi racuna o svakom trosku
A nidje veze, zato i ne vjerujem u ova sranja, nekom moraju ubost
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Okolini bih prepuštio da sudi o mom tvrdičluku. Ono, đe je ovo što pišeš sto posto istina, su situacije kad gledam đe i na što meni bliski ljudi daju pare. Znači njihov € mi je nekad ne kao šahta no ka sač. Dođe mi ponekad da im dam taman tolko para koje bi da potroše na nešto samo da to ne kupe. Evo primjer: juče ja posle dugotrajnog slušanja kako se kupuje hrana u onu kuhinju u lepu katu što gleda na ulaz u Gintaš."To povoljno, ne isplati se spremat,vrhunskoooo...".
Dobar dan, reko što preporučujete? Sad će bit gotova čorba. Sačekam, sipajte mi tri porcije za ponijeti. U stvari dajte mi dvije(računam da su im velike porcije, a meni treba tri tanjira). Sipa ona dvije porcije...8€!?Čorba 8/10. Kući probah to da razvučem na tri tanjira...ne ide nikako ako ćeš da prekriješ dno sva tri tanjira.
Sad čekam kumove a posebno gospođe kume, da im stavim na papir koliko treba para i vremena da se skuva dobra čorba. Naravno, posle tog mog težinjanja spreman sam čuti kako sam težina što mu je euro ka šahta. Neka sam. Bikovi nemaju runo za višekratno štriganje.Samo kožu. Moraš ga zaklat da bi mu kožu iskoristio.
Suma sumarum, zmija nam jeste u novčanik ali služi da te žigne kad pomisliš da daš pare za nešto što je blah ili što ne vrijedi. Ne reaguje na ruku koja poseže da plati nešto dobro, praktično i dugotrajno
Primjer 2: koliko sam samo puta slagao poklonoprimaocu kad me spopane "A što si mi ovo kupavao. Pa koliko košta?" A ja slažem i rečem dva puta manju cijenu jer to što poklonim u stvari bih kupio sebi i ne žalim pare za to.
Što jes,jes, ne poklanjam svaki čas i za svakakve prilike.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Yesterday at 16:34.
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks