Ja ozbiljno. Moze i Hart ako ti je milije.
A za repete, tesko da ce se uskoro desiti. Ove godine nam se sve bas lijepo poslozilo. Ionako sam zadovoljan za zivota, nijesu nam ljepsi playoff run mogli pokloniti.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Поред Леброна и да им се Симонс Бен врне, па да је циркус комплетан.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOO
Free agent forward Kyle Anderson has agreed to a one-year, $3.9 million deal with the Toronto Raptors, sources tell ESPN. Anderson enters his 13th NBA season providing depth to the Raptors roster, and reunites with former San Antonio teammate Kawhi Leonard.
pa ovo je najgori prelazni rok koji je neka ekipa imala od bullsa 98-e na ovamo.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
tyus jones jos sezonu u denveru. i posle uprava nista ne radi?
Ja znam da se dosta ljudi loži na njega jer ima istorijski dobar odnos asistencija i grešaka, ali on je veoma nizak bek koga konstantno/namjerno napadaju tako da čisto sumnjam da mogu ozbiljnije da računaju na njega u plejofu.
Ali opet, nije da imaju nekog izbora i prostora za nekog skupljeg.
A moraju i nekog beka imatiObzirom koliko para imaju on je premija.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
pouzdani veteran koji zna da igra, ali niski bekovi su sve manje u modi. korektno osiguranje za minimalac.
Ma bilo koji "minimalac" koji može ti pruži 10-15 minuta pristojne košarke, da možeš da odmoriš/rotiraš prvotimce, računaj da si ubo premiju.
Evo imaju igrači koji koštaju po 10x više, neki čak sa max ugovorima, pa su presjedjeli bitne momente u plejofu.
To što smo mi kao navijači pristrasni pa imamo nerealna očekivanja, to je već posebna priča.
Evo još nekoliko potpisa.
Free agent forward Javonte Green has agreed to a one-year, $3.95 million deal to return to the Detroit Pistons, sources tell ESPN.
Boston Celtics 7-footer Neemias Queta will sign a new four-year, $56 million extension with the franchise, his agent Bill Duffy of WME Basketball tells ESPN.
Restricted free agent Tari Eason has agreed to a five-year, $81.5 million deal to return to the Houston Rockets.
respect za quetu, od dvosmjernih i 10-dnevnih ugovora do 56 miliona. pominjalo se da ga je partizan trazio prije sezonu-dvije.
Just in: The Los Angeles Lakers are trading Deandre Ayton to the Washington Wizards for Jaden Hardy and two Wizards second-round picks in 2031 and 2032, sources tell ESPN.
wizardsi ako nekim cudom ostanu zdravi, i dybantsa je to sto peicaju da jeste, imaju top 6 ekipu na istoku.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks