Hrvati se probudise i sad rokaju kao ludi. Jos ce izbacit Portugalce.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Leaa ne izbacuje a gori je od Ronalda.. onolika kurcobolja u odbrani se ne gleda cesto, Hrvati u kontri,on nece svog igraca da isprati.
.
Hrvati se probudise i sad rokaju kao ludi. Jos ce izbacit Portugalce.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mene je ovo djelovalo da je Sucic bio on-side
Ne znam. Ima Portugal nekih individualnih prednosti ali je Hrv i ovakva kakva je opet bolje poslozen tim
Ono sto Hrvati imaju a Srbi/Bosanci ne je muda, stisli su ih odma u drugo i od 1:1 isto ne prestaju da stiskaju a mogli su da se zatvore i drze 1:0. Mislim samo da je trebao da mijenja Modrica, nije takao loptu 3 puta a zivota nema u njemu
Овај Португал везе нема.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav je Kovacic kad krene sa loptom, kao Kaka nekad, ali bas ne radi to cesto.
Losa li ova odbrana Portugala, svaki centarsut je gol sansa
Na trepavicu Leao
Standardna kurcobolja a onda iz nicega izvlaci centaršut i gol
Pa sta je ovo nocas
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
100 zivota ima ova reprezentacija
2:2 hahaha ao
Sudiji leti glava za ovo
Ipak ofsajd
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ofsajd, e jbg.. Hrvati odlicni u drugo.
Glat je ovo meč prvenstva
odlicna utakmica i steta za onako gnjilo ponisteni gol na kraju. mogli su makar dati snimak koji pokazuje oba kontakta sa loptom, i matanovica (manje ocigledan) i veige (nepobitan), da se otklone teorije zavjere.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nešto što je prošlo ispod radara usljed drame oko VAR-a na kraju, a i Ramosovog gola, ali utakmica je izgubljena (ili ajde, u tom trenutku nije dobijena) od 68. do 81. minuta - to je period između C. Ronaldovog penala i C. Ronaldovog izlaska.
Dakle, Martinez je ispalio svoj plotun izmjena par minuta ranije i tako napravio haotičan sastav i all-in potez, Hrvatska je branila 1-0 i Portugal je brzo dao gol iz penala. Ostalo je dosta vremena do kraja i tako razbijen i neorganizovan Portugal je potpuno rašarafljen, tad bio i poništeni gol. Martinez im je poklonio tih deset minuta i konačno, i na nesreću po njih, zamijenio C.-a. Kad tu nisu uspjeli da naprave razliku i opet povedu, pretpostavio sam da je gotovo, doduše mislio sam da će izdržati do produžetka, ali mislim da bi ih slomili na kraju.
Gvardiol je jedan od precjenjenijih igraca na svijetu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)
Bookmarks