AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Inače, na tu temu moram da pohvalim Delta Plus znači razbijaju kako su dobri i sve su bolji u kvalitet.Ovo više i za muškarce koji rade neke poslove đe traže kvalitet i sigurnost.Tremutmo su mi oni prvi na tržište.
Mislim za patike...Nike i ostalo su šminkeraj.
Kako je bitno kako i stopalo ima dotok cirkulacije vazduha a da nije glomazno ti si baš radili dosta.
@nikola7 a jes upravo me podsjeti za taj momenat kod Geoxa.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:48.
Pa.mozda new balance malo vuce na gej, ali ceger uopste
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ma jok, ono bas izgleda muzevno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Na šta vuku kroksice u muškaraca mene to zanima znači kad vidim muškarca u kroksice u kafanu horor.
Ahahhaha @Mojsije reaguj.
Šalu na stranu.
Nego ozbiljno koji Q je muškarcima sa kroksicama.I na motor ih furaju.Reoi lijepo i sad da mi uletiš i ja te spičim tako lijepo "opremljenog" u kroksice još ću ka za normalnoga da odgovaram ali ni to nije bitno no..jedan murkan ušao u kafanu šark neke kroksice veli ja sam u muriju Reko lijepo blago nama svima sa vama.
Koji Q je to ušlo smeće ode na tržište da mi je znat.
Kroksice su otrov. Slucajno mi dospjese u kucu i ne skidam ih zimi, i oko kuceudobne su. Gumetina.
Kako god okrenes bolje su od skecersaonaj logo sto je ono hhahah
Last edited by nicky; Yesterday at 22:15.
Ne znam jesu li mi ružnije kroksice ili one birkenstock papuče i sve na taj fazon.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Realno kroksice
A đe si ti Lapis, niđe te
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa ljudi tamo nemaju komplekse kao kod nas niti da li će im sredina reći da je neki komad garderobe, obuće gej ne mislim na esktremne varijante.
Barem su probili meni najgluplju zonu (donekle) koja je bila na ove prostore podjela na muške i ženske boje.
Nije ovdje riječ o kompleksima, nego je ceger modni detalj![]()
Odnosno ipak su kompleksi u pitanju
Kada se kod nas nosila trenerka, još 90tih, dok se na zapadu nije smjelo...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa i dan danas su trenerke bas rijetke van naseg govornog podrucja
Istina, posebno u Italiji tamo baš rijetko viđeh nekoga u trenerku vani.Ali vidiš USA, Kanada i tako te zemlje su potpuno opuštene.
Nego, sve to na stranu meni je teško i sve teže naći kvalitet.Baš nam je trulo tržište valjda što je malo pa kao u svemu.Pri tom sam neko ko voli imati malo stvari ali da je kvalitetno a ne gomilu nečega.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks