Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Svaki dan je dobar za upiranje.
Neko dvoje na 24h kičen face im izvještačene ka da nisu ljudska bića i muče jadan krastavac pola sata..e dobro Peljevin reče prvo gledajte Tv bez tona pa bez slike pa bez tona i slike.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Prva doza danas
The more things change, the more they stay the same.
Mali osvrt.
Ahahahahha znači čitam ovo i smijem se ma ja sebe da iznivelišem od filozofije sa zajebancijom na ovu drugu temu ja ti tako funkcionišem inače nije do tebe ludo.
______
Reko drugu sva murija CG će sjutra da se spusti dolje veli dobro da mi gore pravimo haos.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@extravaganca propade mi Veruša zbog nekog EU koktela na Knjaz.
@joni oli sa mnom pliz ahahah da srčeš one sokove od salate paradajza i supu hahah i da pričaš šale tvoje da mi veče još ne propadne.A ja uživam u njihove face.Reći ću ja niđe ne idem bez supružnika to lažiramo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja imam dvije opcije, da idem ili da kosim na selo.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tebi je koncert na usput koševini.Prvo na koncert do 3-4 ujutro pa onda produžiš na after party sa beleđijom i kosom
@Bluemoon
Idi ti bez mene, pa ako ti se učini da veče kreće da ti propada i da je baš baš propalo, zovni me, ja ću doći sa svojim šalama, čisto da vidiš da može još više da ti propane.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 14:45.
Pomišljao sma da se tako organizujem, ali bih najvjerovatnije završio pod kosačicu sjutra dan, a to ne želimo![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ajde evo kiša pada hahahaha bar neko da ode od nas.A opisati ti ne mogu kako sam se tome radovala kad si mi muštuluk uhvatio.I kako mi se jebeno ne ide na Knjaz.
@joni ponuđen počašćen ne brini ti naći ću nekog ludaka Italijana oni ionako neozbiljno shvataju EU.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
E bogami se stara, nema sto. Ranije mi povreda zgloba zaraste nakon 5 dana mazanja, sad ni nakon 10 nema pomaka. Sad iscijedim puficu, zarasta 9 dana, ranije zaraste za 3. Pakao
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dakle, sjutra na Vjerhušku. Dobar je program, ima za svakog po nešto...
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks