Grupi random likova si ispricao
mnogo, mnogo vise o sebi nego sto 10 faktura moze da pokaze.
Sent from my phone
Eto kako se razumijemo
Moda je to, a moda i činjenica da grupi random likova ne elim da dam stvari koje mi trae.
Living on the EDGE side
............ \_(ツ )_/............
Grupi random likova si ispricao
mnogo, mnogo vise o sebi nego sto 10 faktura moze da pokaze.
Sent from my phone
Bugane, aj otvori nam dusu i reci nam sta je sve zamijenjeno od djelova u garantnom roku, ali budi iskren.
Prema tome, ta da ti kaem?
Početak spiska
...
Filteri (ima dva pojma nemam koja) nekoliko puta.
......
Kraj spiska
Ja bih da se kladimo da napravimo malo zabave , lijepo bacite po 1000e ili vie (nema maksimuma budite kreativni), pokaem papire od servisa u grad, vi vidite da se vrti priča oko 300e za SVE redovne servise do 100.000 km.
Ja uzmem pare. Ja srećan.
Onda vam ponudim mogućnost da me zeznete i vratite pare i zaradite.
Ubacite jo 1000e ili vie (nema maksimuma)
Pođemo u Osmanagić da vam izlistaju ta je mijenjamo za 100.000km. Računajte u troak djelova sve to je potrono do 100.000 km, moe i gume i kočnice i klimu koje se nije kvarila...
Ja uzmem pare. Ja srećan.
Nakon toga idemo da jedemo na min troak (jer ću imati makar 2000e vika) i svako kući i onda opet na ovaj topic (obavezujem se da ne pričam o zaradi).
Vi srećni.
I to je najbitnije, da druga strana na kraju bude srećna![]()
Living on the EDGE side
Living on the EDGE side
Dobro,igra li to ulogu?
Mislim nali smo deal breaker,inace bi se se igrali. Igra li ulogu da su 500e svi servisi za 100.000km?
Bolje kaite, nećemo, ako kaete nemamo para moemo i za manje opkladu. Da neto i ja zaradim majka mu stara.
Jedan zna koliko troi moje auto
Drugi zna koliko su servisi na nije auto
Treći zna da mi ne radi klima na moje auto...
Četvrti zna koliko mi se djelova zamijenilo na moje auto...
Imam naziv, palamuđenje![]()
Imate javnu ponudu, jbg stisnite se vas troje četvoro i da se neto konkretno uradi?
Edit: Nova riječ koja nije pod zvjezdicama![]()
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; Yesterday at 19:23.
Sad smo na 500? to radi ova inflacija, jbt, ispade 100 po servisu
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ja viđeh moju ponudu.
Đe je tvoja?
Kada vi se kladili u 1000e imao bih znači po tvojoj računici za 10 servisa po 100e. Ljepota. 200.000 miran.
Lagano reci neće, da isprozivam i ostatak vesele druine kada se jave i onda da se vratimo na klasiku od teme , skupa struja, baterija umire smeće auta, poari, klasične ljetnje teme![]()
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; Yesterday at 19:57.
Toliko si utedio do sada, trebao bi nam svima sipati po rezervoar mjesečno, ne bi osjetio. Da je sreće.
Stay salty.
Nemoj tako. Ipak on to prica nama samo radi nas jer mi ne znamo da ustedimo. To sto ima daleko iznad idealnih uslova za EV je nebitno (em moze da puni kod kuce, em u firmi, em mu firma placa amortizaciju i troskove kao da je na benzincu/dizelu).
@Bugi
Vjerujem da si i dalje na istim gumama. xD xD
A ja evo ovdje pred svima kazem sledece... Ako su te servisi i ostali troskovi oko auta izasli kao sto rece svega 200€ za tih 100k km ja ti licno dajem x2 toliko na ruke prvom prilikom kada budes prolazio kroz Novi. Ima ovdje dovoljno forumasa (pa i na ovom topicu) koji me znaju licno te znaju da necu zeznuti. Jedini moguci nacin da se to desilo jeste da nisi ni radio sve servise koje bi trebalo da odradis (znam vec sta ces reci, "tako su mi rekli u servisu", ne brini xD).
Ako nisu vec su ipak nesto vise (a jesu :P) brises account i nikad vise se ne vracas na CDM forum, jel' moze?
Last edited by beatnological; Yesterday at 21:19.
Slabo ti on put Novog ide.
Stay salty.
Poci ce za 400e, vidis li da svaki euro gleda
Sent from my phone
Ovo je već ozbiljno.
1)
Servis je rađen svakih 20.000km.
Dakle
40.000
60.000
80.000
100.000
(naravno ne moe biti zaokruen na ovu cifru ali gore dolje).
2) Ne elim nita x2, x3. Nismo na rulet. Daje koliko misli da treba i nema duplo vie.
3) kako će mi dokazati da sam trebao jo neto da uradim? Ako ovlateni servis kae da ne treba, ta ja treba da uradim? Sve to treba je potkrijepljeno servisonom knjiicom u kojoj je upisana kilometara servisa i 5 faktura sa datumima od kojih je jedna iz Dubrovnika i 4 iz Podgorice.
4) ukupno iznosi iz Podgorice su 200e. Iz Dubrovnika ne znam koliko moe biti, mada ako se dogovorimo traiću fakturu. Zato i jesam napisao između 200e i 300e na 100.000km.
5) Gume su kupljene su u auto Union, imam račun, pa se moe uporediti vrijeme kupovine guma i auta (mjesec dana razlike).
6) Računa li se u redovno odravanje i lom nekog dijela vozila koji je isplaćen od kasko kuće? Ja nisam imao troka, ali bolje da pitam.
Ako ti ovo odgovara naleteću, moda povedem i
I
V
Mogu i tebe povesti, da vidi malo grada. Neću ti nita naplatiti, već idem u naplatu.
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; Yesterday at 22:29.
Imam ja par pitanja:
- Koliko si puta do sada mijenjao kočionu tečnost?
- Rashladnu tečnost baterije?
- 12V bateriju/akumulator?
- Jesi li dobijao kakve potvrde o zdravlju baterije?
- Da li je i jedan servis uključivao provjeru elemenata vjeanja?
- Preskočio si inicijalni servis/pregled na 12500km, ako se dobro sjećam?
- Vai li ti garancija i dalje jer on nije obavljen?
Stay salty.
Sto bi mijenjao 12v bateriju posle 2-3 godine samo?
Sent from my phone
Navodno traju kraće u BEV vozilima i mijenjaju se preventivno prije nego to otegnu papke, poto BEV ba i ne moe upaliti na guranje.
Stay salty.
Kaem ti ta je mijenjano, filteri. Nevjerovatno je da treći put piem identično u roku od par dana.
Ne radim u servis, ne zanimaju me tuđe obaveze u garantnom roku.
Dakle redom.
0
0
Ne
Ne (sam sam je izvukao, ali oficijelno ne).
Da
Nisam preskočio jer Inicijalni servis je na 20.000km. Imam zvanično iz Dubrovnika i Podgorice.
Valjda vai jer sam odradio na 19.500.
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; Today at 05:05.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks