Ti znaš kakav je njegov paradajz?![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti znaš kakav je njegov paradajz?![]()
Viđ manijaka što mi podmeće njemu iza leđa
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meh, čoek bi pomislio da sam obuhvatio i dps lokalne vlasti time što sam rekao da se taj problem ne rješava decenijama, ali može bit da su orošivači toliko loši da djeluje kao da su na vlasti decenijama. Prije samo dvije godine nije bilo ovako kako je danas. Eto ni tada nije dps bio na vlasti. Biće da je preče ljudima da se podbadaju oko funkcija nego da se nešto radi. Kapitalni budžet 6% realizovan, ove godine već na samom startu godine manjih prihodi za 3 miliona od projektovanih, a veći rashodi za 6 miliona od projektovanih. Ko bi rekao da nešto može da pođe kako ne treba sa takvim kadrom kao što je Nedovićka, do prije koji mjesec Dajko i njima slični. Mogu orošivači da ne budu dps koliko god oće, ali valjda je vlast ta koja snosi odgovornost za stanje u društvu...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@NetworkMaster nađoh domaći koziji sir i to mladi prvi put mladi da nađem.I mast od mangulice.Pokaza mi koze i jariće vidim jarca zaveza.Reko što zaveza kukavca veli samo na onu rabotu misli svaki zaskače.Hahaha mogu mislit kukavca kako gleda a ne može..
Pusti te NVO otvori ti farmu lijepo.
Za svaki slučaj, ovo "decenijama" je lako propustit pa onda stvarno može djelovat da kritikujem isključivo ove sadašnje talente.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Čitam onaj oglas što je kau grl postavila za roštilj majstora toliko momaka znam što bi pohrlili odma u roku odma i ostavili na sezonu CG no me cEpa moralna dilema kako da ukradem nekome majstora.I to za sezonu.Đe i pročitah.I još se mislim što ako ovaj i onaj ga odjebe onda kad se vrati.Maaa.
Opet stari film, al sledi preokret
Nijedna noćna ptica nema večan let
A tako lepa su ti bila krila
Kakva šteta
Malo čit'o po forumu pa se sjetih legendarne scene iz filma Billy Madison:
“What you've just said is one of the most insanely idiotic things I have ever heard. At no point in your rambling, incoherent response were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points, and may God have mercy on your soul.”
<3
Svaki dan je dobar za upiranje.
Žene...
Nekima pms ne osjetiš,nema ni najmanjih problema...
Nekima osjetiš,posebno prvi pa ajde i 2. dan...obično je ovakvima i libido tada pojačan...
A nekima traje...i traje,i traje...![]()
...
Ja sam neđe sigurna da mi.je.svd ovo.zbog tomi majoneza.
Last edited by Bluemoon; Today at 01:44.
Koliko je vruce da je poceo i Mujovic da ide taksijem hahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
jedan klijent poslao zenu, ja je prvi put vidim, reko: sad mi je jasno zasto se ozenio za 2 mjeseca
kaaako je slatka!
nothing comes from violence and nothing ever could
E što meni čini Pun Mjesec...moraću se držati podalje od foruma za razliku od sinoć.
Enivej.
Kakav lik Kakav lik nisam mogla da izdržim da ne odgledam film prije knjige. @extravaganca ahahahah ti bi se presmija na dio u šumi i pečurkama..
Koji film?
A slažem se za ovo prvoiskuliraj ponekad
Last edited by Bluemoon; Today at 09:47.
"I shut my mouth and hold the light"
E kad sam i ja, morate i vi
https://x.com/turbocpcp/status/20722...6/video/1?s=46
nothing comes from violence and nothing ever could
76год човјек.
https://youtube.com/shorts/fXO3cnuQz...lDsOcoLftwPC9I
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobroe, volim zelenu![]()
The more things change, the more they stay the same.
@starwalker priznaj da si ovo našao da Blue provociraš. Hahahhaa šalim se to znaš.
Meni je berlinsko Plava omiljena.
Deep blue doduše.Doduše i zelena.
Dominiraju u Prirodi pa zato.
Last edited by Bluemoon; Today at 14:20.
Ko se nije pronašao, magarac bio![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks