Gledao sam ih kod nas su oko 140e.
Nego nema nekih neutralnih boja, da bi se nosilo na jasen na posao...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Gledao sam ih kod nas su oko 140e.
Nego nema nekih neutralnih boja, da bi se nosilo na jasen na posao...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nisam imao nekakva očekivanja, al sam ipak ugodno iznenađen
![]()
Last edited by starwalker; 07-01-26 at 16:21.
The more things change, the more they stay the same.
Posalji jedan
nothing comes from violence and nothing ever could
Nijesam jos, sjutraa
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Iste ima bratanić,zdravo ih nosio![]()
...
Vidi boje![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo je već neki next lvl udobnosti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Bomba patike
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja ove isto, kakav oblak
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Može pomoć?
Šta uzeti čoeku za "jubilarni" 60-ti rođendan?
Nije pušač, ima manje više sve, a to što bi ja voljela da mu poklonim tj "šapnem" je poruka u fazonu - nauči da staneš, prepoznaj u životu momenat kada je dosta (trke, zgrtanja, bitnosti, moći...) ali to ne bi bilo okej. Pa ima li neki poklon koji bi mogao da bude na tu temu, a da nije neka knjiga?
Pucajte ako umijete i unaprijed hvala![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Uplatis nedje odmor za njega, ili ga posalji na svjetsko u ameriku
Za razliku od smrtnog grijeha prema vama, t.j. kupovanja usisivača ili dobre pegle za poklon, mi se obradujemo paru baterija od 5Ah ili setu gedora. Možeš da se isprsiš i za neki milwokee alat ili stihl trimer, ali onda očekuj i pitanje:" Priznaj mi, jesi li me prevarila?"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
![]()
Rođak je u pitanju a pravi mu se nekakva žurka "iznenađenja". I ok mi je to, i lično volim da pravim iznenađenja drugima, ali ih ja sama meni da ga prave ne volim i ne umijem se ponašati. A ni za njega nešto nisam sigurna dal je taj tip, ali pita se njegovo bliže okruženje a mi smo tu da podržimo talasidemo daljO
@Al Toga ima dosta, a i vele za sat kad ga kupiš bližnjima da tad počinješ da odbrojavaš odnosne bih da budem sluta slutava ni njemu ni sebi
![]()
Pa eto iako je rodjak u pitanju,bolje da svi date novac i kupite mu kvalitetan sat koji ce mu bit' ta opomena da mora stat'.
Bolje jedna kvalitetna stvar,no 20 bzvzarija .)
edit.Aha,pa i pretpostavljao sam da ima,ali rekoh nisi ga pomenula pa možda nema,a te priče bapske,ma pusti to,ne bih se bunio kad god na poklon dobijem od rodjaka kvalitetan sat![]()
Last edited by AL no1; 29-06-26 at 23:04.
...
Nepušač Blu, batalio prije deceniju i jače. Baci ime tog konjaka![]()
Ada ništa se ne mora, to je bila samo opaska. Neka čini kako i koliko ga volja i u moć je, mene svakako neće pitati niti ću ga zadržavati![]()
Pošto i žurku iznenađenja pravite, ja bih angažovao nekog dobrog stand up komičara da se jedno pola sata dobro izzajebaVa na račun slavljenika,godina mu, načina života...
No, po tvom kratkom opisu, mislim da nije taj tip i da bi "vam ga zapamtio"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pušti ove muškarce pojma nemaju ja da ti rečem mene poslušaj.U senzibilitet su ka ovaj @joni u alate i to.Veli paket alata da te bogmili sačuva.
Ovo ti da mu uzmeš i da zapalite neđe na neku plažu uz zalazak Sunca i doček punog Mjeseca i pustite vaše pjesme đe ste najvatreniji bili to ti upakuj na neki usb i to mu pisti dok ispija konjak.
I da, opij ga i muzikom i pićem i sobom uživajte u ljubavi Tigrice.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 29-06-26 at 23:13.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks