Au kako me na zoru iznervir'o ujak. Šalje fotke uz poruku: nikad svježije tikvice, a imamo i mi turiste.
Bezobrazno biće, mora da sam na njega, istaA stvarno su Ujaci i Tetke posebna bića, za razliku od Stričeva. Mada moguće da nisam u pravu, jer je mene u životu zapao samo jedan stric i to je 3 godine mlađi od mene, pa ga gledam ko brata
Evo extra i Blue da ne pizdim samo ja, no i vi
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Ja sam uspio jednu da uberem i probam prije grada. Mada minse tikvica možda i oporavi.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
tikvica mi bas stagnira, listovi mali, zakrzljali, mozda 1 do nijedan plod. Imam ih 5,6 nijedna da krene fino.
Ima li ko ideju zasto?
Oprašivanje možda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja ne pizdim uopšte.Ne samo da bi mi grad uništio baštu no bi mi onaj smrdljivi otrov otrovni što zaprašuje komarce što mi je prošao kroz ulicu zaprašio i povrće.A pobio je pola populacije cvrčaka u to sam sigurna.
I to sam izašla upravo u trenutku kad je zaprašiva mislim se koji je sad ovo Q tačno izspizdim što živim u grad dođe mi u neku šumu da se preselim.
EDIT:
Ježurka Ježić jena fotki.
Last edited by Bluemoon; Today at 20:51.
Mislim ne pizdim zbog tuđe sreće, raduje me.
Mogao bi tvoj ujak da je podjeli sa mnom.Ja dođem kod njega i velim uuuu kako ti je dobra tikvica a ti i extra slobodno pizdite dok ja uživam u njegove tikvice.
Last edited by Bluemoon; Today at 21:00.
Ma to je bilo ironično, i meni je milo naravno. Nije dovoljno samo nabaviti sastojke (tj sjeme), nego i ono posle toga. Naravno da su i uslovi bitni, ali bitno je (ili je to samo u našim glavama tako) i ovo što mi činimo na neku familijarnu grupu đe se bodrimo, divimo napretku voća/povrća/začina/cvijeća - kolektivno uživamo, pa neđe i to da dodatni touch
Ona ranija fotka đe su paradajizići u male kutije ispod lampe i na radiju piči muzika tokom dana... sve se računa i dodaje
P.s. A ujaka ne dam, iako nije ženjen![]()
"I shut my mouth and hold the light"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks