Mislim da je mislio na sebe
nothing comes from violence and nothing ever could
Setam psa a malo je tezi pa skracujem
Mislio sam da neko ne quotuje ovo i kaze pises tako zato sto se rafi o drugoj vjeri
Dakle kazem, nema to veze sa tim samo o postupcima
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kakvi jadnici. Pih. Samo o trosku gradjana. Da im drob sto vise poraste. Gadluk. Pi.
"Jedite, najedite se, obogatite se, uživajte ali nikada ne možete stići tamo đe sam ja!"- Uroš Tošković
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
oci gladne kucu ne napunise - julka iz bjelopavlica
Neće se ovo falsifikovat u Rožaje, ka što nije ni za invalide.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sve ih je gladni q pravio.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zivotna partnerka preduzetnika. Sara Dzesika Parker moze samo gorko da zaplace sto ne zivi u Crnu Goru.
Nazalost, neko ko je svoje politicko/izborno pravo trampio iskljucivo za materijalno odnosno unovchio jedini i zna gdje mu je i zasto 'glas' otisao. I sta je zauzvrat dobio.
Ostali mogu jedino da se prikljuce forumu neispunjenih obecanja. Na ovom forumu takvih ima dosta.
https://www.cdm.me/drustvo/direktor-...n-radni-odnos/
Scedoh par rijeci da napisem ni po babu ni po stricevima... al cemu... mlad covjek koji pocinje u skolstvo unaprijed je obeshrabren kad stari doktor istorije ne radi u struci pa ni u muzeju...
Cinjenica doktor istorije ne radi svoj posao koji treba da radi ... sve ostalo batal
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni nije jasno kako je lik bio na bolovanju 20 godina
a drugo, to "zamjena" ne zaobilazi automatizam da predje na ugovor na neodredjeno
Last edited by goozica; Today at 05:48.
A bio pomocnik direktora 5 mandata
Jer je vjerovatno radio jos koji posao
Mali korak za čovjeka, a solidan za CG Sudstvo i Tužilaštvo. Jedna manja riba osuđena, mada je i sam priznao krivicu al ajd. Štrikiraće se neđe da je krenula borba.
Stojanoviću pravosnažno tri godine i osam mjeseci zatvora zbog šverca cigareta
Stojanoviću pravosnažno tri godine i osam mjeseci zatvora zbog šverca cigareta
Apelacioni sud odbio je kao neosnovane žalbe Specijalnog državnog tužilaštva i Stojanovićevog branioca
Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je presudu kojom je bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović osuđen na jedinstvenu kaznu od tri godine i osam mjeseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.
Time je presuda Specijalnog odjeljenja Višeg suda u Podgorici postala pravosnažna.
Apelacioni sud odbio je kao neosnovane žalbe Specijalnog državnog tužilaštva i Stojanovićevog branioca.
Istom presudom oštećena država Crna Gora upućena je na pokretanje parničnog postupka radi ostvarivanja imovinsko-pravnog zahtjeva.
Stojanović je u ponovljenom postupku pred Višim sudom osuđen zbog predmeta koji se odnosi na šverc cigareta i nedozvoljeno držanje oružja.
Prvostepenom presudom utvrđeno je da je bivši direktor policije zloupotrijebio službeni položaj kada je, na poziv prijatelja, rekao tadašnjem pomoćniku direktora Uprave policije Enesu Bakoviću da pusti kamion sa oko 120 paketa cigareta.
Tokom postupka, Stojanović je priznao krivicu za zloupotrebu službenog položaja i kazao da se kaje, ali nije priznao krivicu za nedozvoljeno držanje pištolja.
Prema ranijim navodima optužnice, Stojanović je zloupotrebom službenog položaja oštetio državnu kasu za 112.504 eura.
Apelacioni sud je, odlučujući o žalbama, ocijenio da u postupku donošenja prvostepene presude, niti u samoj presudi, nijesu učinjene bitne povrede odredaba krivičnog postupka.
Taj sud je zaključio da su odlučne činjenice od kojih zavisi zakonitost presude pravilno utvrđene, kao i da su izvedeni dokazi pravilno ocijenjeni.
“Pravilnost utvrđenog činjeničnog stanja nije dovedena u sumnju navodima žalbe branioca optuženog, niti je povrijeđen Krivični zakonik na štetu optuženog, o čemu ovaj sud vodi računa i po službenoj dužnosti”, navodi se u saopštenju Apelacionog suda.
Apelacioni sud je ispitao prvostepenu presudu i u dijelu odluke o kazni, koju su osporavali i SDT i odbrana.
Ocijenjeno je da je izrečena kazna srazmjerna stepenu krivice Stojanovića, težini djela, konkretnim posljedicama izvršenih krivičnih djela i njegovoj ličnosti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svi na MMA
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-62-godisnjaku
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pravda je spora ali dostizna. A ovo nije pravda, nego pravo
Mora da mu stari nije htio stavit sve priloge u hamburger.
Steta sto mu penziju nece ukinuti...i jedan stan uzeti...i blokirat 100k
Last edited by NetworkMaster; Today at 14:13.
Slavko jadan ni kriv ni dužan,no bi mu ga rabota.
...
Znači, ne radi se o nabavci luksuznih telefona za upravu, nego o nabavci luksuznih telefona za upravu i telefona za ostale zaposlene. E pa onda je sve u redu.
500e u prosjeku po telefonu.
A privatnik kad nabavlja telefone za zaposlene u prosjeku kostaju 150e, neki obicni.
Kad gladni q pravi...
Neka je i 500, ali nema nikakvog razloga da se kupuju telefoni od 1500 eura da bi se koristili za pozive i za viber.
Treba da se vidi gala ajfon.
Kad vec nisu mogli da dobiju iz volija Bmw, nego tamo nekakve skode superb od 50000.
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks