Probah neplanirano danas. Nesto mi tesko pade. 40..
Extremni uslovi,extreman i tajming za wo,ali šta je tu je,idemo dalje![]()
...
Probah neplanirano danas. Nesto mi tesko pade. 40..
Pa 40 je više nego dobro,bravo!
...
Meni to dobro dodje nakon treninga,jer se istegneš totalno,1,30 je predobro,koliko se sječam ne stižeš redovno,ali kako si bi aktivan,mišići pamte
I ja sam navikao na tanji hvat,takav mi je kući,i kad stave ovo na Goricu rekao sam glavnom zaduženom da obrati pažnju i na debljinu šipki.
...
Nepune 2 mjeseca 3x nedjeljno teretana. Kardio slabo. Jutros ugrabih da plivam. Samo kad se trenira, zadovoljan sam
E kako je lijepo vruće već u 7 am. Smatra li se osoba nenormalnom ako ide na brzi hod u 5:30 am ili je to društveno razumljivo/prihvatljivo na ove temperature?
Nego, da se pofalim. "Digoh" sama sebe tj svoju kilažu na leg press, a za na čučanj moram još mleka da pijem i puno bjelanaca da pojedem. Brao mi ga.
Inače stvarno je ljeti izazov trenirati i motivisati se, ali kad si na more i onda imaš priliku da opuštiš mišiće u more, još ako je more prijatne temp pa me kratko drže upale. Ljepota. Osjećam se kao Nole.
"I shut my mouth and hold the light"
Ko moze tako rano u 5 da ustane, to je odlican boost izac napolje u to doba
Ja kad legnem oko 11 ili ponoci, nema sanse u 5 da ustanem, a rado bih.
Samo polako sa tezinama za noge, bez forsiranja na ovu vrucinu, i bez dobrog istezanja lumbalnog dijela
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sad zavrsih, na silu idem dako orkocim ovo rame vise
Vise da bi navika ostala, a tuzne su tezine sa kojima sad radim
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Redovno sam prije posla setao kera, taman oko 5-5 i po. 2 ljudi sretnes. Smiraj. I jutarnji sam covjek. Obozavam jutro.
Iako me raznosi ljeto vazda imam potrebu da budem aktivan. I tradicionalno ovjerim najtezi moguci trening sredinom jula po najvecem zaropeku. A imam nizak pritisak tipa 90-100 sa 60-70. Otkucaji sad vec 55.
Kad se sjetim samo aktivnosti danas i sa 20, dva svijeta...
Detalj koji volim, i koji bi mogao na temu stvari koje me čine srećnom ali neka ide ođe, posebno u prirodi, kad tako rano naiđeš na drugu osobu pa klimnete glavom da se pozdravite, iako se ne znateOno građansko neobraćanje pažnje, a obratila se ipak, ne znamo se, a znamo se
Lijepo uljepša dan
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks