Mislim da je mislio na sebe
nothing comes from violence and nothing ever could
Setam psa a malo je tezi pa skracujem
Mislio sam da neko ne quotuje ovo i kaze pises tako zato sto se rafi o drugoj vjeri
Dakle kazem, nema to veze sa tim samo o postupcima
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kakvi jadnici. Pih. Samo o trosku gradjana. Da im drob sto vise poraste. Gadluk. Pi.
"Jedite, najedite se, obogatite se, uživajte ali nikada ne možete stići tamo đe sam ja!"- Uroš Tošković
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
oci gladne kucu ne napunise - julka iz bjelopavlica
Neće se ovo falsifikovat u Rožaje, ka što nije ni za invalide.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sve ih je gladni q pravio.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zivotna partnerka preduzetnika. Sara Dzesika Parker moze samo gorko da zaplace sto ne zivi u Crnu Goru.
Nazalost, neko ko je svoje politicko/izborno pravo trampio iskljucivo za materijalno odnosno unovchio jedini i zna gdje mu je i zasto 'glas' otisao. I sta je zauzvrat dobio.
Ostali mogu jedino da se prikljuce forumu neispunjenih obecanja. Na ovom forumu takvih ima dosta.
https://www.cdm.me/drustvo/direktor-...n-radni-odnos/
Scedoh par rijeci da napisem ni po babu ni po stricevima... al cemu... mlad covjek koji pocinje u skolstvo unaprijed je obeshrabren kad stari doktor istorije ne radi u struci pa ni u muzeju...
Cinjenica doktor istorije ne radi svoj posao koji treba da radi ... sve ostalo batal
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni nije jasno kako je lik bio na bolovanju 20 godina
a drugo, to "zamjena" ne zaobilazi automatizam da predje na ugovor na neodredjeno
Last edited by goozica; Today at 05:48.
A bio pomocnik direktora 5 mandata
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jer je vjerovatno radio jos koji posao
There are currently 25 users browsing this thread. (3 members and 22 guests)
Bookmarks