Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718
Results 426 to 431 of 431

Thread: Lizanje

Thanks Thanks Given 
    8,060
    Thanks Thanks Received 
    1,427
    Thanked in
    610 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    I ta ti ja tačna,no ja hoću da čujem sa naučnog aspekta...
    A dati necemo jos i oko lizanja nauku pravit.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    8,713
    Thanks Thanks Received 
    3,865
    Thanked in
    2,307 Posts

Quote Originally Posted by crane_operator View Post
    A dati necemo jos i oko lizanja nauku pravit.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    Neka,zanimljive stavove ima,pa da odslušamo predavanje do kraja
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Neka, zanimljive stavove ima, pa da odslušamo predavanje do kraja.
    Hvala na povjerenju. Vi ste izgleda jedini koji se interesuje za moja naučna istraživanja, pa ću iz uvažavanja prema vama odgovoriti na vaše pitanje, iako vidim da moje pisanje iritira ostalu gospodu sa ove teme. Zbog toga se poslije ovog posta odjavljujem sa pisanjem o ovome, ali moje područje interesovanja je široko pa ću vidjeti šta ostatak foruma nudi kao mogućnost za kvalitetnu debatu.
    Kao prvo, vaš problem sa sinusima (znam iz iskustva da može biti jako neprijatno) je samo izgovor. Dozvolite da vam predočim tipologiju ličnosti koje traže izgovor da ne bi radile kunilingus

1. Bračni parovi koji su preko 5–6 godina u braku i dobijanjem djece, strast (ne i ljubav) se srozala na nizak nivo.
    2. Veza koju je muška osoba započela sa ženskom osobom koja mu se baš i ne sviđa toliko, ali bolje išta nego ništa, dok je žensko ludo zaljubljeno u njega, upravo zbog takozvane „obrnute psihologije“. Što je on ravnodušniji prema njoj, ona ga „časti“ strastvenim oralnim seksom, ne mareći za svoje zadovoljstvo.
    3. Neko ko uopšte nema nikakvu emotivnu vezu i ne može, sve i da hoće, pružiti kunilingus.

To su osnovne grupe koje smo proučavali. Ima još podgrupa i „small print“ definicija, ali ovo je osnovno.

Dozvolite da vam ispričam eksperiment koji je moj tim uradio za potrebe istraživanja. Pažljivim odabirom eksperimentalnog subjekta, muškog pola, doznali smo da se dotični hvali (ili barem misli da se hvali) kako nikad nije lizao i da samo pčke ližu pčke. U dogovoru sa njegovom suprugom, angažovali smo mladu glumicu zanosnih oblina i prelijepog lica za koju smo mu rekli da je prostitutka i da smo mi platili njene usluge za kunilingus, uz predočeno mu ljekarsko uvjerenje da ne boluje ni od kakvih polnih bolesti. On je već bio polulud u želji da izvrši zadatak, ali postojao je jedan uslov. Ona želi da on ima neprozirno vezane oči. Nije mu trebao ni sekund, pristao je. Ali kad smo ga vezanih očiju doveli do kreveta gdje je trebalo da oralno zadovolji prostitutku, čekala ga je njegova žena, koju je on oblizao, prijeteći da joj ošteti sluzokožu vagine. Nije smio da protestuje niti da nas tuži jer ga je supruga imala u šaci. Nevjerstvo, in flagranti.
    A za vas, poštovani AL no1, jedan praktičan savjet. Ako vam smeta podgorička vrućina, ima toliko mjesta na 20 minuta do pola sata daleko od Podgorice gdje vam klima-uređaj nije ni potreban, kao što su Žabljak, Kolašin, Bjelasica, čak i Cetinje. Vjerujte, tražićete i jorgan po noći (opet govorim iz iskustva), tako da vam priča o sinusima počiva na klimavim osnovama.

4. The Following User Says Thank You to Homo habilis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,458
    Thanked in
    2,618 Posts

Ne postoji osoba (muška) kojoj se to gadi po vašim istraživanjima.

I nemoj to ubaciti u kategoriju nema emocije jer emocije se pokazuju a drugi način, niti u kategoriju nema sa kim da bude...
    Jednostavno mu se to ne sviđa, ne zbog mirisa ili ukusa već ne sviđa.

Mogu ti reći da istraživanje nije tačno.

Living on the EDGE side

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    4,978
    Thanks Thanks Received 
    8,961
    Thanked in
    4,327 Posts

Ja se nikako ne mogu slozit sa gorilom, cetinje vise nije sto je bilo sto se temperature tice
    nothing comes from violence and nothing ever could

7. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,713
    Thanks Thanks Received 
    3,865
    Thanked in
    2,307 Posts

Dobro jutro gospodine profesore...

Ipak bih radije da sačekam Septembar...zašto,zato kad već hoću da je totalno zadovoljim,volim da to bude u mom domu,tu se oejećam najbolje!

Ne morate sad ulaziti u analizu znaka,podznaka,itd,jednostavno je tako.

P.S.Posebno zadovoljstvo mi je ako je dovedem do multiple orgazma,jedan ko nijedan!
    ...

Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks