Šta znam, ja sam evo 3 dana na Playa Mariu, odem malo pored i do Bisera Bojane, meni je tu ok.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Šta znam, ja sam evo 3 dana na Playa Mariu, odem malo pored i do Bisera Bojane, meni je tu ok.
E ne znam jesam ja maler kad se spustim na nijagaru da zateknem autobus bahatih stranaca..ili je to ljeti redovno..ali nema veze sladak konobar rijeka i carls i dobra muzika i drveće ko ih...
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pije li se Leffe? Ja sam nekoliko puta u poslednje vrijeme, udara brzo majku mu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tuborg i Carls od točenih.
Ali, strašan je ovaj konobar od sad ću da pratim koji reon je njegov.
EDIT:
No izgleda da je ček point izraelskih turista majko mila što je ovo kakvi gosti kad ih sljedeći put zateknem obrt volana do starog koliko se bahato ponašaju.
Last edited by Bluemoon; Today at 11:33.
Mislio sam generalno, ne tu
Sjedoh sinoc u ribnicu
Corona je 5.8e
Rekoh daj mi dva altera i nemoj zekis
Alter u avliju 4.2e
Doslo je doba, za dva momka treba 100e da se taknu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E nisam ti ljubitelj Leffea a ima ga sigurno neđe ne znam kad sam ga zadnji put viđela.Đe uleti hajniken, ili nikšićko koji su im konkurencija gaze sve ostalo osim ako naletiš u flašice.Belgija InBev malo si to igrači.Sad ti se sve ide na monopol.
@kaemSe što ti misliš o Alteru?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Baš prećeruju. Ali baš. Ja ne znam kako ova omladina kojoj roditelji nisu pobjednici tranzicije izlazi. Još da je neki provod nego ispod prosjeka.
Blu, ima ga po lokala. U Minhen ima i točeno
A sta znam blue, sinoc sam ih popio 15ak
Ne znam da li bih ponovo
Nijesam odusevljen
Leffe je za dva komada i to je to. Od 3 sam vec dobro taknut. 5 mrtav
Ne znam što ti ideš u Ribnicu više.. izvini na slobodi ali vječito se na njih sa razlogom žališ i završiš tamo.Ma meni se Leffe ne sviđa nije moj tip piva.Alter je katastrofa.Ne znam što se digao hajp toliki oko njega.
Probaj ovaj Moretti što fura hajniken evo i @extravaganca ga gotivi.
Last edited by Bluemoon; Today at 12:23.
Minhen u centru.
Ali jes što kaže KaemSe već se treće fino osjeti
A Moreti mi je super, lagan.
Moram plač ali plač ovi u Ribnicu se zajebavaju.Skoro ka Mojito u Sitomore ahahah e ne bi ušla tamo ne zbog para no pečobrazluka.Glupa Corona ovoliko da je napuca cijenu pa Podgoričko mala pivara vrhunska ne radi ovo đe pivo masu bolje.
Isto ti je i u minhen i svudje sto kaze extravaganca
E džabe...
Najbolje otvoriti svoju kafanu...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
U Ribnicu mrtvu u prosjeku oko 3.7-3.8 flaširano pivo, na Veliku plažu 4 (Tuborg, Nikšićko, Bavaria...) i to u ove "jače" plažne barove koji rade svega 2-2ipo mjeseca. A ne može rođaci, ne može, ušao tamo više ne bih
Kristal na Pobrežje Staropramen i ladovina među ono drveće i bog da te vidi.Ove Ribnice i ostali qp samo nek su zdravo.I ova omladina @extravaganca samo da je zdravo mi smo i to pričam o studenjaku na klupice znali sjest i napravit atmosferu još ako neko svira gitaru a njima je samo bitno da završe na insta u Ribnicu.A i roditelji samo da su im zdravo kad ta sranja finansiraju.
Zaboravih da napomenem self-service u Ribnici, ne gadim se toga čak mi ponekad i odgovara da samo izađem iz lokala i ne mozgam je li me konobar zaklao ili nije kad sam ono u stanju "Idemo Niiiiš"
Ali druže, nemaš konobare, dakle troškove radne snage nemaš kao klasičan lokal i opet svakih par mjeseci dižeš cijene, baš cigani.
E taj dio mi je najjači Bit a pazi kad lik ima toliko keša da ima za pazare Zostera i Vranjkovića.Ovce šiša.Ali druže konobare nemaš ej konobare nemaš ali imaš za pazare i preko 8000 eura za stvari đe bi došla i tu zajebavaš sa cijenama i svim tim.Može mu se lokacija i sve super.Kuma mu znam masu puta me pita da se nađemo tamo nešto vezano za posao reko zajebi me sa tvojim kumom samo da je zdravo.Ja fukarluk me varim.
Radije ću u Itaku da se spustim pored rijeke ili u mexički.I atmosfera mi je masu bolja.
Lokacija jeste odlična ali evo ima sad ljeti i na Moraču splav onaj, na poziciji legendarnog City Becksa ako se sjećate.Cijene mislim da su i niže nego u Ribnici
Last edited by BiTrAtE; Today at 13:16.
A samo nek su zdravo što se Ribnice tiče i sličnih ođe su strava konobari a ta priča kako je sve u krv evo cjenovnik u Lovac.@kaemSe ni taxi nam ne treba hahahha.Preležala sam ja te dječje bolesti oko lokacije i zabave meni je sve više kul da iskuliram na ovakva mjesta.Još da se guram sa hormonski napaćenom klinčadijom.
...a i mogu auto da parkiram na vrata kafane i otvorim prozore na ovi žaropek kud ćeš više.I da ne brinem oko parkinga i sličnih sranja.
Koji Q će mi više u ovoj fazi moje zrelosti u život što se kafane tiče.
Čuš Ribnica a kum mu ako oće nešto nek dođe u Lovac.Čoče kakvih iskompleKS likova meni kosmos u život šalje.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks