Slijede zanimiljive 2 tekme,svima trebaju bodovi...
...
Urugvaj ide kući, uz veliku neslogu i tenzije između Bielse i igrača. Nisu što su bili, to stoji, ali sigurno su ostavili najgori utisak od svih reprezentacija, u smislu očekivanja. Loša igra i najgori igrač turnira u liku i djelu Muslere, za 3 od 4 gola je direktni krivac. Zahvaljujući njihovom krahu dalje iz grupe, sa 3 boda iz 3 iksa, idu Zelenorćani. U normalnoj situaciji bih psovao svakoga ko grupu prođe sa tri neriješena, ali ovđe se naravno pravi izuzetak. Veliki uspjeh i najjača priča prvenstva, jedna od onih zbog koje je Mundijal dobra stvar. Kao nagradu za prolaz dobijaju Messija u šesnaestini - nije prvi put u istoriji da, u tom trenutku aktuelnom prvaku svijeta, Argentini uleti afrički autsajder, znate i sami kako je to završilo 1990.
Kad smo kod 3 iksa i Iran je uspio da izvede taj podvig, ali ostaju treći u grupi i sa velikom strepnjom čekaju šta će biti večeras s obzirom na to da Gana - Hrvatska i Austrija - Alžir djeluju nacrtani iksevi da bi svi prošli zajedno. Belgija zahvaljujući kasnim golovima osvaja grupu i šalje Egipat na Australiju, što je možda i bolje za Egipat. Upravo Egipat/Australija ukršta sa Argentina/Zelenortska Ostrva. Senegal sinoć detonirao Irak, nagurao gol razliku (neki od golova su baš bile bombe), preskočio sve ekipe koje trenutno imaju 3 boda i prošao dalje. Bilo bi mi žao da nisu prošli, teška grupa i igrali su solidno, a vjerovatno su i najzajebaniji od ovih trećeplasiranih reprezentacija.
Kako sam kao dijete-momak bio golman ostalo mi je citav zivot pratim te karijere golmana
Muslera mi je jedna od najvecih misterija u svijetu fudbala svih vremena. Od lacija kad se pojavio pa i sa galatasarajem u LS
Kako je taj momak opstao ovoliko, jedan od gorih golmana na visokom nivou ikad, ne mogu da vjerujem da urugvaj sve ove godine nije napravio boljeg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Gol koji je primio sinoć...kao da ga je branio totalni amater,da ne budem grub i zavjere i gluposti,kao da je pustio da udje.
...
Odavno se ne provozah kao na finišu Alžira i Austrije, uglavnom jer sam navijao za Alžir, malo da prođu oni, a više da prođe Iran. Sad Austriji priželjkujem sve najgore. Na kraju samo Senegal prolazi sa 3 boda.
Očekujemo tvoju stručnu analizu golmana Jordana i ova dva gola koja je primio iz slobodnih udaraca Lo Celsa i Messija. O čemu misli brat, kako prima dva gola u svoj ugao?
Ne znam jesu li golmani nizeg kvaliteta na ovo prvenstvo, ili je lopta mnogo brza i dinamicnija.
Uglavnom masu golova se prima svaki dan koji bi trebalo da se lagano brane.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jedina ekipa iz Afrike koja je ispala je Tunis i sad imaju 9 reprezentacija u nokaut fazu.
deuscroix
Qjde onaj prvi prosti jadi, ali onaj drugi dijete od 14 godina mora da odbrani
Realno sto kaze mojsije golmani bas losi na ovo prvenstvo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Došlo je vrijeme da neka afrička reprezentacija uđe u finale
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks