Prije ce bit da prima, a ne da zaradjuje.
Polinezija gospodo.
Nece pustit Supkovica i Nikolaidosa?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Osvanuo poduzi post o onoj dami kako je izdominirala i kako je buducnost Crne Gore.
Zena se kreveljila dok sagovornici pricaju, a ona tabula rasa.
Pejak ne smije metalni pribor koristiti da ne naskodi sebi ili drugome.
Kliko ko iz sume.
Guglajte feral people.
Da nije bio Peric misljah pozvao neke ljude sto zive u sumi i prkose modernoj civilizaciji.
E kakav je ovo jadnik a darko pajovic je gromada za ovo spadalo
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...manuli-javnost
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Go*no od crnija murava je gromada za njega.
On i Medo dvije osobe koje su se od svojih starnih pozicija najviše srozali od svih. Mada je Dritanga to uradila mnogo brže od Guzička.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Izadje mi sinoc na tik tok,ako ovo glasaćete Uru,ako ono glasacete Uru… i na kraju snimka naravno kako ocekuje bum Ure na narednim izborima i da ocekuje da će biti najprijatnije iznenadjenje na izborima.
Svi su oni iste guzice,ušli su u politiku i to je njihov biznis,kad će to narod da ukapira. Evo vidimo pipuna i dajguza da su uveliko počeli predizbornu kampanju,sad i ovaj.
Demokrate se neprestano hvale nekim uspjesima po drustvenim mrežama,a ćute za ono čime ne mogu da se pohvale.
Ovi evropejci iz vlade guraju pricu o evropskoj uniji jer znaju da im je to veliki plus ako nas uguraju tamo i predstaviće to narodu iskljucivo kao njihovu zaslugu,a zauzvrat naravno foteljice.
Jedno je sigurno,toliko su mi se svi zgadili da moj glasat dobit neće.
Pa im covjek ne bi slomio i ruke i noge
Poljaci zloupotrijebili poziv za pomoć: Gorska služba stigla na Prokletije, našla ih bezbjedne na livadi
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/8581...na-livadi.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novcana kazna i napusti livadu
nothing comes from violence and nothing ever could
20000 kazna po coeku odma.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Policija intenzivno traga za tridesetosmogodišnjakom butorovic iz podgoričkog naselja Zabjelo, koji se sumnjiči da je prije pet dana silovao petnaestogodišnju djevojčicu, potvrđeno je nezvanično CdM-u iz policije.
Trazi ga policija trazi ga i rodbina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da ga nadje rodbina
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks