#seceromprotivmoždanog
Ljudi koji su odrastali u dijelu grada preko Morače imaju poseban odnos prema "Sonji".
I stalno se javljaju ovi drugi, koji postavljaju pitanje kvaliteta, masnoće bureka itd.
Vazda su se mogla dva pojesti.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kakvi bureci..meni pomoći nema.
Kako uživam kad se muškarci nerviraju zbog fudbala ahahahah prajsles.
Fi Fa
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
U barcelonu i dalje dan. Sreca pa dobise
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Niko ih ne gubi kao ja, više me blam od konobara/ica po gradu, iqos i naočare zna se čiji su u 70% slučajeva...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Zato samo pve izipizi miler i slicno, nema stresa kad se gube
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Konačno Zarićeva Kraljica u oravu čašu.
Dobra kombinacija
Uživaj
Još ne probah onu čašu. Shame on me![]()
Ahahhaha jadan kad Ržreko Donkoviću daj mi čašu ahahhaha vlasniku veli ovaj jedan pa je znam malo smo u deficite sa čašama a on veli molim daj Mariji čašu.Bitno je da je u tebe Drug.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 22-06-26 at 23:35.
@extravaganca jesi bio u viaggio u Berane
Konobari imaju štrašne crne košulje ali to bi bio pakao za PG.
Normalno da jesam
A viđi kombinaciju hahahahaha top
U vina se razumijem kao Marica u krivi k i vjerovatno jes neko smeće ali meni ova tamjanika tako prija, baš osvježava. Podrum Pevac, nisam ni znao da rade i vina.
Kako mene vino ubija....aooo...umrtvi me....sinoć popih dvije čaše, na vr' glave...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam jel se ja tripujem za cijene koktela u Sutomore da su neuporedivo niže u odnosu na druge gradove.Mislim samo Mojito pijem i to u Novi a on je znatno više cijene.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:37.
Cijene u Sutomore su vazda bile najkorektnije, potom u Bar i HN, ostali gradovi na primorju šure. Juče na Velikoj plaži u jednom od lokala 4 džin tonika - 40 EUR, kuca ti džin i tonik odvojeno, ja vi veli donijela sami da miksate. Za šta li ti šanker reko služi nemalo te. 50 koktela imaju ali se čoče nisu śetili da ubače i džin/tonik kao jedno od pića.
Koji je to lokal? JBT zamišljam scenu da urade isto za Long ajland.Meni kad bi donijeli da sama pravim koktele aj vidimo se vozdra.
A jesu meni je Karuba klasika tamo kuliram vlasnik je strava no sjedoh i u još dva bara nevEra za cijene koktela u odnosu na druge.Baš mi se juče pivo nije dalo a ona limeta osvježava.
Pileća supa/girice i Mojito.
Toskana plažni bar.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks