Slijede zanimiljive 2 tekme,svima trebaju bodovi...
...
Urugvaj ide kući, uz veliku neslogu i tenzije između Bielse i igrača. Nisu što su bili, to stoji, ali sigurno su ostavili najgori utisak od svih reprezentacija, u smislu očekivanja. Loša igra i najgori igrač turnira u liku i djelu Muslere, za 3 od 4 gola je direktni krivac. Zahvaljujući njihovom krahu dalje iz grupe, sa 3 boda iz 3 iksa, idu Zelenorćani. U normalnoj situaciji bih psovao svakoga ko grupu prođe sa tri neriješena, ali ovđe se naravno pravi izuzetak. Veliki uspjeh i najjača priča prvenstva, jedna od onih zbog koje je Mundijal dobra stvar. Kao nagradu za prolaz dobijaju Messija u šesnaestini - nije prvi put u istoriji da, u tom trenutku aktuelnom prvaku svijeta, Argentini uleti afrički autsajder, znate i sami kako je to završilo 1990.
Kad smo kod 3 iksa i Iran je uspio da izvede taj podvig, ali ostaju treći u grupi i sa velikom strepnjom čekaju šta će biti večeras s obzirom na to da Gana - Hrvatska i Austrija - Alžir djeluju nacrtani iksevi da bi svi prošli zajedno. Belgija zahvaljujući kasnim golovima osvaja grupu i šalje Egipat na Australiju, što je možda i bolje za Egipat. Upravo Egipat/Australija ukršta sa Argentina/Zelenortska Ostrva. Senegal sinoć detonirao Irak, nagurao gol razliku (neki od golova su baš bile bombe), preskočio sve ekipe koje trenutno imaju 3 boda i prošao dalje. Bilo bi mi žao da nisu prošli, teška grupa i igrali su solidno, a vjerovatno su i najzajebaniji od ovih trećeplasiranih reprezentacija.
Kako sam kao dijete-momak bio golman ostalo mi je citav zivot pratim te karijere golmana
Muslera mi je jedna od najvecih misterija u svijetu fudbala svih vremena. Od lacija kad se pojavio pa i sa galatasarajem u LS
Kako je taj momak opstao ovoliko, jedan od gorih golmana na visokom nivou ikad, ne mogu da vjerujem da urugvaj sve ove godine nije napravio boljeg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Gol koji je primio sinoć...kao da ga je branio totalni amater,da ne budem grub i zavjere i gluposti,kao da je pustio da udje.
...
Odavno se ne provozah kao na finišu Alžira i Austrije, uglavnom jer sam navijao za Alžir, malo da prođu oni, a više da prođe Iran. Sad Austriji priželjkujem sve najgore. Na kraju samo Senegal prolazi sa 3 boda.
Očekujemo tvoju stručnu analizu golmana Jordana i ova dva gola koja je primio iz slobodnih udaraca Lo Celsa i Messija. O čemu misli brat, kako prima dva gola u svoj ugao?
Ne znam jesu li golmani nizeg kvaliteta na ovo prvenstvo, ili je lopta mnogo brza i dinamicnija.
Uglavnom masu golova se prima svaki dan koji bi trebalo da se lagano brane.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jedina ekipa iz Afrike koja je ispala je Tunis i sad imaju 9 reprezentacija u nokaut fazu.
deuscroix
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks