A probo ja, ali nešto mi nije išlo, prirodno sumnjičav kad mi nešto prodaju pod parolom da mogu da se je*em a da mi ne ulazi![]()
Ili izvadiš svjećicu iz motorne šege, metneš je iznad male količine benzina i zakurblaš... Ok, sam ću se ispratit.
Hahahahahahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sjećam se devedesetih (during the waaar), najnormalnija stvar da imaš dva upaljača - jedan ima plin a drugi kremen. Jednom tako dadoh liku da zapali, on vergla onaj s plinom a plin pušta na onaj s kremenom i veli neće ovo![]()
![]()
I onda dođem ja i izvadim upaljač ahahahha ka onaj Đole u crtani svi odete u vazduh..i aj se operi na vojni sud da nije bila diverzija
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sibice ipak imaju posebnu draz
Benzin i ja volim. I lak, kad se lakira drvo. Masinsko ulje nesto mi ne budi sjecanje
Lak hipnotiše ahahahha a bogme nije dobar može i da "narkotiše".Ništa bez maske prebacih na ozbiljno.A jes.
Za momke koji farbaju nikad bez ovoga.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nisam lak probao ali jesam lijepak u svoje vrijeme![]()
Probao si gdje,od koga...?
Ovo što sad koristim dodji da probaš kad god hoćeš,99% će ti se dopasti,kad se meni dopalo iz prve,koji sam koristio najjače cigarete,osim svakodnevno Marlbora mekog,znao sam često i Gitanes,sjećaš se bijekog kioska preko puta EiNiš-a.vazda su mi čuvali box,2 ...![]()
...
@Tica viđi što nalećeh dok sam tražila n što i sjetih se naše priče.Hahhaa ima ona kafana Vruć Gavran pored je najbolja radnja za tobacco bila i tu uzeh jednom i muštiklu sahir.Ja jebeno strast imam prema tome ako krenem da ostavljam biće zajeb.
Mene prijeki_lijek oduševio onim lulama hahaha po tome ga pamtim.
Pouzdan momak...ko Dracani podgoricki
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ahahhaha kako ispade da i mi ogovaramo prijekog...ma vidi network ja imam dobre odnose sa majstorima električarima zanatlijama kad si reka da sam bogatagore ti ljudi su uglavnom i u poljoprivrede i imaju takve konekcije ljudi što bi se reklo iz naroda apsolutno meni se u roku odma sve završava.A i magična riječ kazan hahahha kazan.Shvatićeš.
@joni je ja mislim sa Drača,a i ja sam se podigao tamo,ne znam,niko ne bi rekao da smo nas dvojica nepouzdani...a tek da ne držimo riječ...![]()
...
E aj ti pošto si u te staro podgoričke etimologije kako se već reče znači lik mi je za dva sata zamjenio ekran Rizvanaj mu je prezime i veli da je staro podgoričanin strašan lik.Ja pitam tamo na servis telefona prije mi je on promijenio dok sam sjedjela kod druga u kafanu na stari.
Učinjen ka niko.Samo kod njega idem za tehnologije ubuduće.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
To su ti starovarosani... od njih samo dobro mozes ocekivati..!
A volio bi i neku starovarosanku da upoznas samo da cujes te specificne izraze .. samo dobro
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E ovo je prava,yebena,tropska noć..u toku dana sam već 4 x tuš,najmanje još 2x da b se leglo oko 4h normalno.
...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks